Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy drzwi zewnętrzne z takimi zawiasami można delikatnie podnieść ?

Featured Replies

Napisano

Witajcie , mam drzwi na takich zawiasach i chciałbym je minimalnie podnieść bo dołem tą szczotką siedzą zbyt nisko.

Po otwarciu mogę je normalnie zdjąć i dać podkładki na trzy zawiasy i po kłopocie ale może mogę je podnieść regulując zawiasy ??AD881657-C1A1-4E3E-89A8-D2BCD0E1DA7B.jpeg.584c76acd5cb0af3e9535ba70228d1fd.jpegFC02120E-8286-4CA7-B4A0-8014060265B1.jpeg.bf360c04a7562f1b23c7e8f30638ee90.jpeg

No i jak tu zdjęcia przekręcić  :facepalm:

32C36138-F740-49EA-A45D-2D4EF1837F1A.jpeg

Napisano

Wygląda, że regulacja wysokości jest na pierwszym zdjęciu.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, maras77 napisał:

Wygląda, że regulacja wysokości jest na pierwszym zdjęciu.

Mam przeczucie że najpierw muszę podnieść skrzydło i przy otwartych drzwiach ustawić wysokość zawiasu tymi imbusami ze zdjęcia numer trzy .

Napisano
4 godziny temu, gobi napisał:

Mam przeczucie że najpierw muszę podnieść skrzydło i przy otwartych drzwiach ustawić wysokość zawiasu tymi imbusami ze zdjęcia numer trzy .

Przypatrz się dokładnie, pod górną lub dolną zaślepką masz imbus do regulacji wysokości. Pod zaślepkami w kształcie haczyka są jeszcze lewo - prawo i docisk do futryny.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, amazaque napisał:

Przypatrz się dokładnie, pod górną lub dolną zaślepką masz imbus do regulacji wysokości. Pod zaślepkami w kształcie haczyka są jeszcze lewo - prawo i docisk do futryny.

Tak wygląda z góry i od dołu pod zaślepkami C65207EA-6F8F-488A-82BC-063C2A6115E6.jpeg.8cb4be34b6866ba085af6755f16ddf2f.jpegD892A767-6288-4E37-965A-75D3B0F0E404.jpeg.30b3ea38ba9b450c9a4656122a459bab.jpeg

Napisano

Kręcisz imbusem z dolnego zdjęcia i jedziesz góra dół. To są zawiasy "Wala"?

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, amazaque napisał:

Kręcisz imbusem z dolnego zdjęcia i jedziesz góra dół. To są zawiasy "Wala"?

Nie , kręcę imbusem z dolnego foto i mam opcję "mimośród" 

\

Napisano

Ja znam te zawiasy, zwłaszcza trzyczęściowe. Tak patrzę jeszcze raz na zdjęcia i chyba masz coś nie halo :phi:. Zdejmij jeszcze te główne zaślepki, tam jest imbus do regulacji mimośrodu na tej czarnej tulejce zębatej, nie powinna byś w tak skrajnym położeniu.

Napisano
  • Autor
11 godzin temu, amazaque napisał:

Ja znam te zawiasy, zwłaszcza trzyczęściowe. Tak patrzę jeszcze raz na zdjęcia i chyba masz coś nie halo :phi:. Zdejmij jeszcze te główne zaślepki, tam jest imbus do regulacji mimośrodu na tej czarnej tulejce zębatej, nie powinna byś w tak skrajnym położeniu.

Jeśli dobrze widzę to od dołu mam dwa gwiazda na imbus i tym większym powinienem całość podkręcić do góry 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.