Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oświetlenie przeczepy samochodowej.

Featured Replies

Napisano

Witam. 

Jakiś czas temu zacząłem wymieniać oświetlenie przyczepy na LED (całość polskiej firmy Fristom). 

Do wymiany pozostało oświetlenie tablicy rejestracyjnej. Tu pojawia się pytanie o ilość punktów świetlnych światła pozycyjnego, ponieważ Fristom ma w ofercie lampki wraz ze światłem pozycyjnym. Z tego co dowiedziałem się mogą być tylko dwa punkty świetlne? :nie_wiem: 

IMG_20210404_212024.jpg.7192660bafed7307453eb0e3a2b30320.jpg

Lampki jak poniżej :)

LP-7-FT-016-A-LED-nr-6-1024x683.jpg.1d9889200b7a06284951bb766fea3b9c.jpg

Czy jednak muszą być standardowe? 🙂

Fonary-podsvetki-nomera-FT-016-1-LED-chern-FT0161LED.png.7154c46c66e623dd0187b56691c8eea0.png

Zespolone mam takie jak na filmie

Nie mogę znaleźć rozporządzenia,które rozwiązałoby moje wątpliwości 😉

Napisano

Zgodnie z "OBWIESZCZENIEM MINISTRA INFRASTRUKTURY I BUDOWNICTWA1) z dnia 27 października 2016 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia": Załącznik nr 6 "liczba taka, aby zapewniała dobre oświetlenie tablicy rejestracyjnej"

Napisano
  • Autor
2 godziny temu, mikier napisał:

Zgodnie z "OBWIESZCZENIEM MINISTRA INFRASTRUKTURY I BUDOWNICTWA1) z dnia 27 października 2016 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu rozporządzenia Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia": Załącznik nr 6 "liczba taka, aby zapewniała dobre oświetlenie tablicy rejestracyjnej"

...ale jak ma się to do zdublowanego oświetlenia pozycyjnego? 

Napisano

zamontuj standartowe . ja osobiście się czepiam  lampek tablicy ze swiatłem czerwonym jako pozycyjne aby tylko na kloszu znaki homologacyjne były. zawsze możesz trafić na służbistę

Napisano
  • Autor
19 godzin temu, piter19731 napisał:

zamontuj standartowe . ja osobiście się czepiam  lampek tablicy ze swiatłem czerwonym jako pozycyjne aby tylko na kloszu znaki homologacyjne były. zawsze możesz trafić na służbistę

Dziękuję za informację :oki:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.