bart_ol Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Poszukuję speca który jest oblatany z rozmiarami zaworów i wiedział by z jakiego innego samochodu można było by dobrać zawory do tego cudaka. W grę wchodzi skrócenie, byle by średnice się zgadzały. Udało mi się dostać wszystkie pozostałe elementy (panewki, tłoki, zębatki, łańcuch i napinacz) więc nie mówcie tylko że się nie da bo się załamię. Nawet pompę oleju udało się zregenerować bo pokrywy skrzyni korbowej nie idzie dostać. Z resztą nawet jak by się dało to po ostatniej cenie z ASO bym nie kupił :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamU Posted April 9, 2021 Share Posted April 9, 2021 6 godzin temu, bart_ol napisał: Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Poszukuję speca który jest oblatany z rozmiarami zaworów i wiedział by z jakiego innego samochodu można było by dobrać zawory do tego cudaka. W grę wchodzi skrócenie, byle by średnice się zgadzały. Udało mi się dostać wszystkie pozostałe elementy (panewki, tłoki, zębatki, łańcuch i napinacz) więc nie mówcie tylko że się nie da bo się załamię. Nawet pompę oleju udało się zregenerować bo pokrywy skrzyni korbowej nie idzie dostać. Z resztą nawet jak by się dało to po ostatniej cenie z ASO bym nie kupił Jeżeli byłbyś w stanie znaleźć wymiary tych zaworów to bez problemu znajdziesz firmy dorabiające. Z drugiej strony i tak głowicę będziesz miał na stole to raczej nie powinno być problemu z pomiarem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart_ol Posted April 9, 2021 Author Share Posted April 9, 2021 Dorabianie to ostateczność, ze względu na koszty mam nadzieję że uda się znaleźć coś pasującego, ewentualnie do małej przeróbki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mokrii Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 On 4/8/2021 at 11:30 PM, bart_ol said: Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Poszukuję speca który jest oblatany z rozmiarami zaworów i wiedział by z jakiego innego samochodu można było by dobrać zawory do tego cudaka. W grę wchodzi skrócenie, byle by średnice się zgadzały. Udało mi się dostać wszystkie pozostałe elementy (panewki, tłoki, zębatki, łańcuch i napinacz) więc nie mówcie tylko że się nie da bo się załamię. Nawet pompę oleju udało się zregenerować bo pokrywy skrzyni korbowej nie idzie dostać. Z resztą nawet jak by się dało to po ostatniej cenie z ASO bym nie kupił :p tu spytaj jest conajmniej kilku urzyszkodników https://forum.subaru.pl/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts