Kiwal Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Wymyślili chłopaki nowy model biznesowy, ładuj gdzie jesteś. W Pradze przez następne 3mce można zamawiac bez opłat. W.przyszlym tyg testuje. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 16 minut temu, Kiwal napisał: Wymyślili chłopaki nowy model biznesowy, ładuj gdzie jesteś. W Pradze przez następne 3mce można zamawiac bez opłat. W.przyszlym tyg testuje. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka A konkretnie to o co w tym chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwal Posted October 22, 2021 Author Share Posted October 22, 2021 Serwis doładowania.www.nimbee.me Zamawiasz ladowanie, przyjeżdżają z bateria.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 1 minutę temu, Kiwal napisał: Serwis doładowania. www.nimbee.me Zamawiasz ladowanie, przyjeżdżają z bateria. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Ok. Żeby się opłacało musi to być bardzo drogie. Jeśli będzie bardzo drogie, to chętnych będzie mało. Z jakiegoś dofinansowania to zrobione? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
format Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Ekonomiczny nonsens imo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krawiec Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 4 minuty temu, format napisał: Ekonomiczny nonsens imo. Zależy dla kogo. Jak zrobione z dotacji to dla robiących może być to całkiem niezły interes... A, że chętnych nie będzie... a kogo to... Ewentualnie będzie to taka "pomoc drogowa" dla elektryków. Zamiast lawety do najbliższej ładowarki (co pewnie i tak będzie tańsze...). Krawiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts