Camel Posted March 31 Share Posted March 31 (edited) ma to chyba bezpośredni wtrysk i łuszczący się pasek. Nadaje to się pod LPG Może ktoś ma i ile to pali ? Edited March 31 by Camel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pado Posted April 10 Share Posted April 10 Chyba najlepiej spytać na lpg forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr1982 Posted April 12 Share Posted April 12 W dniu 31.03.2023 o 12:19, Camel napisał(a): ma to chyba bezpośredni wtrysk i łuszczący się pasek. Nadaje to się pod LPG Może ktoś ma i ile to pali ? w wersji bez turbo wychodziły takie croslandy z tym silnikiem z fabrycznym LPG ale era lpg w oplu się skończyła. silnik z tego co czytałem średnio udany a jak ma bezpośredni wtrysk to cena instalacji będzie ciut większa niż w silniku z pośrednim wtryskiem np 1,4t w oplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted April 12 Author Share Posted April 12 W dniu 10.04.2023 o 09:09, Pado napisał(a): Chyba najlepiej spytać na lpg forum pytałem bez odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camel Posted April 12 Author Share Posted April 12 59 minut temu, piotr1982 napisał(a): w wersji bez turbo wychodziły takie croslandy z tym silnikiem z fabrycznym LPG ale era lpg w oplu się skończyła. silnik z tego co czytałem średnio udany a jak ma bezpośredni wtrysk to cena instalacji będzie ciut większa niż w silniku z pośrednim wtryskiem np 1,4t w oplu chodź żonie się podoba odpuszczam temat chyba, kruszące się paski skąpane w oliwie nie dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts