Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Który Pioneer DEH 2800, 4800 czy może 30 MP?

Featured Replies

Napisano

Szczerze mówiąc jestem laikiem sprzętu Car audio więc się pytam bardziej doświadczonych lub profesionalistów.

Jestem na etapie kupna radia i szczerze powiedziawszy czytając tematy najbardziej zdecydowany jestem jednak na pionka (no chyba że się mylę z wyborem).

Stąd też proszę o uświadomienie mojej osoby i pomoc co wybrać: PS na parametrach to się nie znam ale chciałbym wzbogacić grajo w późniejszym czasie o jakiś fajny zestaw głośników i stworzyć coś fajnego z Waszą pomocą.

Pioneer DEH 2800

Podoba mi się wygląd szczególnie wyświetlacz niebieski z czerwonym podświetleniem.

Pioneer DEH 4800

Tu wiem że gro forumowiczów jest zadowolonych i polecają. Parametry na pewno lepsze od 2800 tylko ten designe jakoś mnie nie przekonuje. I nie wiem jak sobie żonka poradzi z obsługą.

Pioneer DEH-30

????????

To tak ogólnie co by mnie interesowało a propos jak z podłączeniem pilota czy się opłaca czy oszczędzać na wyższe modele???

Dziękuję za podpowiedzi i sugestie.

Napisano

IMHO żaden z nich nie gra powiedzmy "zadowalająco"... Ja

bym radził dozbierać do DEH-5800 przynajmiej. Ewentualnie

pojecam Kenwooda rocznik 05-06. Clarki też grają fajnie, tylko

że wyglądają paskudnie.. Alpine.. tylko wyższe modele, a za te

trzeba dać już kolo 800-900 zł..

Napisano
  • Autor

A może ktoś ma jednak odmienne zdanie???

Napisano

Mój pierwszy post więc się przywitam wink.gif

Witam wszystkich smile.gif

Ja miałem dokładnie ten sam dylemat ok miesiąca temu, jednak MP30 odpadł ze względu na design (niebieski wyświetlacz) a z 2800/2820 i 4800 zdecydowałem się na 4800. Jedno co mnie zniechęciło do 2800 to to że płytę zawsze startuje przy włączeniu od początku a nie od miejsca w którym go wyłączysz. Przy MP3 to jest trochę klikania żeby dojść do np. 3/4 płyty.

4800 pracuje na razie z archaicznymi 4x TSG-1650 też pioneera i nie narzekam, chociaż w kolejnych 2 miesiącach zamierzam system troszkę rozbudować (sub + nowe przody + wzmak do tego)

Pozdrawiam

Napisano

4800 ma regulacje subwoofera, jesli myslisz o rozbudowaniu sprzetu, to na pewna ta funkcja sie przyda.

Napisano
  • Autor

I tak Panowie przyczyniliście się do tego że przed chwilą zakupiłem nówkę 4800 niestety bez polskiej instrukcji. Jakby ktoś miał w pdf albo jpg chętnie skorzystam.

Mój namiar [email protected]

Będę bardzo wdzięczny.

Napisano
  • Autor

Podbijam.

Macie instrukcję do DEH 4800 w pdf lub jpg.

Podeślijcie mi.

Napisano

> Podbijam.

> Macie instrukcję do DEH 4800 w pdf lub jpg.

> Podeślijcie mi.

w pudełku nie było ? zolta.gif

Napisano
  • Autor

Wisior jakby była w języku polskim to bym się głupio nie pytał. Sprzęt był sprowadzony (nie inaczej) więc busted.gifbanned.gif mi nie grozi. Jeszcze na mózg nie upadłem.

> w pudełku nie było ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.