Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy motur !

Featured Replies

Napisano

" K " zrobila mi sie niewygodna, kat nog za duzy i z rosprostowaniem giry na swiatlach, zwlaszcza po dluzszej trasie katastrofa !

Po glowie chodzil mi Triumph Tiger 1050 lub Bonneville 800 ale w sumie byly nieco za drogie.

Zastanawialem sie tez nad Royal Endlield 350 ale V-Max 120 km/h to katastrofa, tzreba by brac 650 - tke a experymentowac jakois nie chcialem.

W gre wchodzila jeszcze Honda ( bodajze ) CB 350

BMW GS 300

W efekcie koncowym stanelo na

Honda VTX 1300. Rano do banku po kase, Wyjazd o 09:40. Tankowanie do pelna i cos 220 km na Polnocny zachod.

Zakup dokonany szybko bo motur ma przebieg 9764 km.

Do wymiany oleum, plyn hamulcowy i ewentualnie opony.

Ubezpieczenie juz znalazlem.

Teraz tylko przeglad zrobic ale musze na ministra wojny i finansow zaczekac aby mnie mogla eskortowac.

Jutro rezerwacja terminu rejestracji - rejestracja sezonowa 4 - 10

Edytowane przez andy7

Napisano
  • Autor

Masz przeca googel'a phi

.

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, FrugOs napisał:

No ręce opadają pad hehe

No lepiej rece niz cycki ! phi

Jak dobrze wyczyszcze, to wstawie phi

Napisano
  • Autor

Do motura dostalem oryginalne wydechy. Poprzednik zalozyl jakies glosniej gadajace ! phi

Oryginalne leza i nabieraja mocy urzedowej na ich wyczyszczenie chromow. phi

.

Napisano
1 minutę temu, andy7 napisał:

Do motura dostalem oryginalne wydechy. Poprzednik zalozyl jakies glosniej gadajace ! phi

Oryginalne leza i nabieraja mocy urzedowej na ich wyczyszczenie chromow. phi

.

Kurła... właśnie po tym widać starość, mój pierwszy motocykl DR650 wsadziłem puchę która darła się w niebogłosy... . KTMy kupowałem a akcesoryjnymi bodajże Leo Vinci czy jakoś tak, gadały basowo, fajnie. Kawę miałem na przerobionym wydechu ( zamiast dwóch końcówek jedna jak wiadro) i tak dalej, i tak dalej.

Teraz mam ori w CF i jest dla mnie głośny hehe starość nie radość.
Ew. zmieniłbym na coś cichszego - ale bardziej basowego - chrapliwego i po pierwsze lżejszego. Oryginał 3800 gram.

Napisano
  • Autor

Moto nie jest zarejestrowane, przeglad byl do 2021 wiec musze je jakos 6 km przetransportowac do TÜV'u aby najpeirw zrobic przeglad a nastepnie zarejestrowac, troche zejdzie, bo na termin rejestracji czeka sie obecnie cos kolo 3 do 4 tygodni facepalm

ZAsadnyczym pytaniem bedzie, czy te wydechy jakie mam obecnie przejda przez TÜV. Jezeli tak, to jeden problem mniej, jezeli nie to wymiana na oryginaly. phi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przy moturze zamontowane sa plastikowe kufry i SISIBar. sastanawiam sie, czy kufrow od razu nie zdemontowac ? Co do sisybar, o tym zadecyduje minister wojny i finansow phi

W BMW mialem kiedys koncowke wydechu Schnitzer'a kufa, jekie to bylo glosne ! Bez zatyczek, katastrofa !

I wszystko po legalu ! phi

Edytowane przez andy7