Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moskitiera do drzwi tarasowych

Featured Replies

Napisano

Muchy zaczęły swoje wędrówki, szału można dostać. Poleci ktoś sprawdzoną moskitierę?

Wiem, że są proste rozwiązania na magnesy, widziałem też moskitierę na ramie z przesuwanymi drzwiami.

Ktoś używa, podpowie?

Napisano
  • Autor
14 minut temu, rwIcIk napisał:

Na wąskie drzwi wystarczy otwierana.

Na szerokie mam przesuwaną.

Drzwi są dwuskrzydłowe, 2x75 cm, z reguły otwarte tylko jedno skrzydło, czasem oba naraz. Taka przesuwna wydaje mi się trwalsza i solidniejsza. Pamiętasz gdzie robiłeś?

Napisano
2 minuty temu, bizz napisał:

Drzwi są dwuskrzydłowe, 2x75 cm, z reguły otwarte tylko jedno skrzydło, czasem oba naraz. Taka przesuwna wydaje mi się trwalsza i solidniejsza. Pamiętasz gdzie robiłeś?

Nie pamiętam. Pełno takich monterów.

Na dwuskrzydłowe mam otwierane na sprężynie. Same zamykają się.

Napisano
Godzinę temu, bizz napisał:

Mam na takich moskitiere plisowana jak rwIcIk wkleił. Sprawdza sie bdb, poszukaj lokalnego sprzedawcy/montażysty.

Napisano

Mam na magnesy za 90zl z amazona drugi sezon. Działa. Wygodniejsze jak się przechodzi często, mało wygodne jak się coś niesie. Psy i kot wchodzi i wychodzi kiedy chcą.

Edytowane przez sdss

Napisano

Zasuwana ma tę wadę, że trzeba ją... zasuwać ręcznie. Zapomnisz albo nie zasuniesz do końca i dupa. Na 1 skrzydło mam drzwiową na sprężynie i sprawdza się bardzo dobrze.

Napisano
  • Autor
8 minut temu, DamianB napisał:

Zasuwana ma tę wadę, że trzeba ją... zasuwać ręcznie. Zapomnisz albo nie zasuniesz do końca i dupa. Na 1 skrzydło mam drzwiową na sprężynie i sprawdza się bardzo dobrze.

Fajny pomysł, nie widziałem wcześniej. Też lokalnie ktoś Ci robił?

Napisano
  • Autor
10 godzin temu, sdss napisał:

Mam na magnesy za 90zl z amazona drugi sezon. Działa. Wygodniejsze jak się przechodzi często, mało wygodne jak się coś niesie. Psy i kot wchodzi i wychodzi kiedy chcą.

Kupiłem na szybko z Amazona, w sumie zapomniałem o tej platformie, tylko jak promki wpadają na Pepper to coś kupuję. Zobaczymy czy zda egzamin, jak nie to szukam dalej.

Napisano
2 minuty temu, bizz napisał:

Fajny pomysł, nie widziałem wcześniej. Też lokalnie ktoś Ci robił?

Okno Art Design

Rolety na wymiar Katowice Piotrowice - Okno Art Design

Sprzedaż i montaż okien, drzwi, rolet, żaluzji, bram rolowanych zewnętrznych i wewnętrznych. Wysoka jakość. Zapraszamy - Centrum Handlowe Bażantowo.

Tak, oni mi robili.

Napisano
Godzinę temu, bizz napisał:

Kupiłem na szybko z Amazona, w sumie zapomniałem o tej platformie, tylko jak promki wpadają na Pepper to coś kupuję. Zobaczymy czy zda egzamin, jak nie to szukam dalej.

podlinkuj, bo też potrzebuje

Napisano
W dniu 24.05.2026 o 20:22, zinger napisał:

Mam na takich moskitiere plisowana jak rwIcIk wkleił. Sprawdza sie bdb, poszukaj lokalnego sprzedawcy/montażysty.

Z ciekawości ile taka plisowana na HSa was wyszła? :) oczywiście wszystko kwestia rozmiaru...

Napisano
7 minut temu, kanu napisał:

Z ciekawości ile taka plisowana na HSa was wyszła? :) oczywiście wszystko kwestia rozmiaru...

W ok 2tys jesli dobrze pamiętam.

20260526_134002.jpg

20260526_134012.jpg

20260526_134021.jpg

Napisano

Kupiłem w zeszłym roku w internetowym sklepie Lidla (białe) i jak dla mnie robią robotę. Trochę się trzeba narobić przy ich składaniu.