Napisano 1 godzinę temu1 godzina bo szału dostaje. Kiedyś wystarczyło 2x na sezon opierdzielić Rundapem i był spokój. Mam drogę z kamyczków, która choć jest na drogowej podbudowie, ma tendencję do porastania chwastami, z którymi co roku walczę. Tak jak wcześniej oprysk dawał radę, tak od 2-3 lat opryski nie dają rady. No to kupiłem palnik i butlę, wypaliłem wszystko raz, dwa, zadowolony, filmiki w necie tip-top, że o ho ho ho, super, super... no i było przez tydzień, w drugim odrasta, w trzecim... Zaraz mnie coś strzeli. Co polecacie, bo droga ma być perfekcyjna a nie z jakimiś zielonymi dziadostwami.
Napisano 41 minut temu41 min Zrobić na nowo drogę U nas już z 5lat nic nie rośnie ani na drodze ani na miejscach parkingowych. Tylko że korytowanie było z 1m wywiezione, potem gruz i kamyki. Do tego taki duży walec to zagęszczał.
Napisano 31 minut temu31 min Godzinę temu, G.O.A.T. napisał:bo szału dostaje. Kiedyś wystarczyło 2x na sezon opierdzielić Rundapem i był spokój.Mam drogę z kamyczków, która choć jest na drogowej podbudowie, ma tendencję do porastania chwastami, z którymi co roku walczę. Tak jak wcześniej oprysk dawał radę, tak od 2-3 lat opryski nie dają rady.No to kupiłem palnik i butlę, wypaliłem wszystko raz, dwa, zadowolony, filmiki w necie tip-top, że o ho ho ho, super, super... no i było przez tydzień, w drugim odrasta, w trzecim...Zaraz mnie coś strzeli.Co polecacie, bo droga ma być perfekcyjna a nie z jakimiś zielonymi dziadostwami.Wylej asfalt