Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Światełko.. było i nie ma :/

Featured Replies

Napisano

Wczoraj wieczorem było jeszcze wszystko OK, a dziś - wsiadam do auta i w pierwszej chwili nie zauwazylem ale potrzebowalem cos ze schowka i nagle do mnie dotarlo ze swiatelko w aucie sie nie swieci. Nie swieci sie po otwarciu drzwi kierowcy, pasazera, tylnych prawych ALE zapala sie po otworzeniu drzwi lewych tylnych. Raczej watpie by nagle padly te "dzyndzle" w 3 drzwiach naraz screwy.gif

No i teraz pytanko: co moze byc przyczyna?? Czy jest jakis wspolny kabaleke dla tych 3 drzwi i moze sie gdzies przetarl albo czy jest jakis bezpiecznik ale dlaczego zalacza sie po otwarciu konkretnie lewych tylnych drzwi?? No po prostu... zbaranialem yikes.gif

Napisano

a spróbuj niemi poruszać..tznparę razy wcisnąć/wycisnąc itd... może się gdzieś zablokowały itp..

Napisano
  • Autor

> a spróbuj niemi poruszać..tznparę razy wcisnąć/wycisnąc itd... może

> się gdzieś zablokowały itp..

3 na raz - watpie. Zreszta co dziwne jak sie zostawi wlaczpone swiatla i otworzy drzwi to piszczalka wrzeszczy wiec "widzi" iż drzwi są otwarte.

Napisano

u mnie sie tak blokuje w zimie jak jest bardzo zimno, może auto ci sie nagzało?

Napisano

Pod plastikiem przy progu kierowcy jest łączenie przewodów od światełka i wyłączników drzwiowych, to łączenie często gnije i śniedzieje.

Musisz odkręcić osłonę progu kierowcy i poszukać cienkich szarych przewodów.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Pod plastikiem przy progu kierowcy jest łączenie przewodów od

> światełka i wyłączników drzwiowych, to łączenie często gnije i

> śniedzieje.

> Musisz odkręcić osłonę progu kierowcy i poszukać cienkich szarych

> przewodów.

> Pozdrawiam

Jakeis znaki szczególne?? Tzn. jakich kolorkow kabli mam szukac? Jakas złączka w miejscu łączenia czy cos takeigo??

Napisano

napisałem w poście wyżej że masz szukać cienkich szarych przewodów, a złączki nie ma przewody są polutowane i zawinięte izolacją.

Dla ułatwienia ta wiązka idzie w takim plastikowym korytku, musisz ją wyjąć i odizolować.

Napisano
  • Autor

Już działa.... u mnie akurat te przewody schodza sie do jakiejs kostki wielkosci paczki zapalek. Rozebralem ja, poruszalem i zaskoczylo. Dla pewnosci psiknalem Elektrosolem.

Dzieki za pomoc - tzn. gdzie mam szukac bo bez tego to bym sobie nie poradzil.

Napisano

Może już ktoś tam był przed tobą i założył kostkę? Robiłem tę usterkę w czterech astrach i wszędzie było lutowane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.