Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

u mnie tez cos drga

Featured Replies

Napisano

moj problem polega na tym iz przy wyzszych predkosciach (140 <) kierownica robi sie "miekka" , auto zaczyna myszkowac i jest malo stabilne. zawieszenie w pozadku zadnych luzow itp wszystko sparwdzone na szarpakach. czy przyczyna moze byc zle wywazenie kol czy tez cos ze wspomaganiem ? a tak naprawde nie wiem jak bravo zachowuje sie przy wyzszych predkosciach moze to normalne

pzdr

Napisano

> moj problem polega na tym iz przy wyzszych predkosciach (140

to zalezy czym jeźdizles wczesniej cool.gif ja sie przesiadlem z opla calibry to jak jechałem juz od sprzedawcy to myslalem ze zaraz sie wywróce tak bujało wszystko w każda strone - tak mi sie wydawało oczywiscie bo calibra sprawna cudownie trzyma sie drogi, ale po jakims czasie sie przyzwyczaiłem i jezdzi sie ok

Napisano
  • Autor

ja sprobuje jeszcze zamienic kola na stalowe i wtedy sparawdze, ale astra mojego ojca ma tez alu ktore w ciagu 6 lat to byly chyba raz wywazaane i auto sunie jak po szynach nie tak jak moje ;[, aha i co z tym profilem ?

Napisano

>Nie wpadaj w panikę każdy kto pierwszy raz jedzie bravką odnosi takie wrażenie.

To efekt wspomagania które nie słabnie przy wyższych prędkościach jak w innych samochodach.

Poprostu przyzwyczajsz się do wspomagania i nie będzie ci bujać bryki.

Napisano

>jak jechałem juz od sprzedawcy to myslalem ze zaraz

> sie wywróce

Jak się przesiadłem z utwardzonego Punto to też myślałem, że coś jest nie tak, ale to chyba rzeczywiście wrażenie bo jak się przyzwyczaiłem to nie wydaje mi się, że coś się buja i nawet sobie pozwalam na spore prędkości na zakrętach smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.