Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mini test - Hyundai Getz 1.1 SOHC 67KM

Featured Replies

Napisano

Tym razem po raz pierwszy w moje ręce trafił Koreańczyk! Jest nim najmniejszy model z rodziny Hyundai'a, a mianowicie Getz. Moja testówka została wyposażona w podstawową jednostkę benzynową o pojemności 1086ccm i mocy 67KM oraz w 5 drzwiowe nadwozie typu hatchback.

glhh8.th.jpg

Życiorys

Hyundai Getz na naszym rynku dostępny jest od wiosny 2002 roku w dwóch wersjach nadwoziowych. Jako 3 i 5 drzwiowy hatchback z czterema do wyboru silnikami (trzy benzynowe oraz jeden dieslowski Common Rail) oraz czterema wersjami wyposażeniowymi (Classic, Comfort, Style, Premium). Na początku tego roku model poddano drobnemu face-liftingowi polegającym przede wszystkim na zmianie przednich i tylnych lamp.

Jeśli masz ochotę przeczytać cały artykuł zapraszam TUTAJ

Miłej lektury

--------------------------------------------------------------

Zapraszam również do nowej sesji zdjęciowej. Tym razem Chrysler 300C SRT8

srt803dl2.th.jpg

Napisano

Test jak zawsze czytam z wielka przyjemnoscia...... co to do auta to nie przypadlo mi do gustu .....bardzo nie wygodne twarde fotele poprostu jakby tylko deska tam byla :/... brak klimi oczywiscie to taka wersja ale bez klimy nie da sie jezdzic 270751858-jezyk.gif i silnik ktory jak na taka moc duzo pali.... Pozdrawiam

Napisano

Mysle, ze face lifting Getza to nic innego jak popsucie swietnego samochodu. Jest wiecej poduszek i ABS w serii, ale to wszystko z plusow. Poza tym auto jest brzydsze, ma obciete wyposazenie, gorszej jakosci plastiki i popsuta ergonomie. Dodano badziewne kolorki i plastik-alu z odpustu.

Gdybym nie jezdzil pierwszym Getzem, moze bym przezyl. Jest to wciaz udane auto ze swietnym zawieszeniem i kulturalnym silnikiem (1.1, a do wyboru mocniejszy lub ropa), ale serce moje odwraca sie do Picanto. Szczegolnie new 1.1 CRDi 75 KM.

Napisano
  • Autor

MadMarcin

Quote:

Test jak zawsze czytam z wielka przyjemnoscia...... co to do auta to nie przypadlo mi do gustu .....bardzo nie wygodne twarde fotele poprostu jakby tylko deska tam byla :/... brak klimi oczywiscie to taka wersja ale bez klimy nie da sie jezdzic i silnik ktory jak na taka moc duzo pali.... Pozdrawiam

Dzieki za opinie ok.gif

pipp

Quote:

Mysle, ze face lifting Getza to nic innego jak popsucie swietnego samochodu. Jest wiecej poduszek i ABS w serii, ale to wszystko z plusow. Poza tym auto jest brzydsze, ma obciete wyposazenie, gorszej jakosci plastiki i popsuta ergonomie. Dodano badziewne kolorki i plastik-alu z odpustu.

Gdybym nie jezdzil pierwszym Getzem, moze bym przezyl. Jest to wciaz udane auto ze swietnym zawieszeniem i kulturalnym silnikiem (1.1, a do wyboru mocniejszy lub ropa), ale serce moje odwraca sie do Picanto. Szczegolnie new 1.1 CRDi 75 KM.

Patrzac po autach jezdzacych w PL to nie tylko Twoje sie odwraca do Picanto wink.gif

Dzieki za opinie waytogo.gif

Napisano

Jak zawsze swietna robota ok.gif

IMO ładne autko, ciekawa kolorystyka, nawet ta czerwień w środku poza kierownica i dźwignią zmiany biegów. Mi to nie pasi zlosnik.gif

Plastiki? no cóż teraz to wszystko w plastikach mniej lub bardziej tandetnych dla obniżenia kosztów.

Napisano
  • Autor

> Jak zawsze swietna robota

> IMO ładne autko, ciekawa kolorystyka, nawet ta czerwień w środku poza

> kierownica i dźwignią zmiany biegów. Mi to nie pasi

> Plastiki? no cóż teraz to wszystko w plastikach mniej lub bardziej

> tandetnych dla obniżenia kosztów.

Dzieki smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.