Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Całoroczne Goodyear EAGLE VECTOR EV-2 MS

Featured Replies

Napisano

Doswiadczenia? Opinie ? Warto przejść z dwóch kompletów? Samochód użytkowany głównie w mieście.

Napisano

> Doswiadczenia? Opinie ? Warto przejść z dwóch kompletów? Samochód

> użytkowany głównie w mieście.

Znam takie powidzenie jezeli cos jest uniwersalne/caloroczne/ to znaczy ze jest do d*** Nie ma takich zlotych srodkow przynajmniej w oponach bo ten co by to wynalazl bylby miliarderem hehe.gif odpusc sobie 20.GIF

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarz, ale interesują mnie opinie użytkowników.

Napisano

> Dzięki za komentarz, ale interesują mnie opinie użytkowników.

pewnie Cięto nie interesuje smirk.gif ale popieram podjeście Mar_Co - jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego no.gif

nie miałem styczności z tymi konkretnymi oponami, ale:

1. generalnie jeśli chodzi o firmę Goodyear - to robi bardzo dobre opony. Miałem jakieś z serii GT-ileśtam zlosnik.gif - teraz mam Michelin'ki - te drugie (w porównaniu z pierwszymi) to jakieś nieporozumienie

2. W nowym aucie mojej mamy (fiat Panda) były fabryczne oponki całoroczne. W zimę mało nie wjechałem do rowu usiłując wyhamować przed autem które stało przede mną, a wcale nie było ślizko crazy.gif

3. Znajomy miał jakieś dobre całoroczne opony w Vectra B- mieszkam pod miastem - i pod moim domem, gdzie ja na zimówkach nawet nie wiedziałem że mogą być problemy z jazdą - jedynym sposobem żeby ruszyć go z miejsca, było grupowe pchanie samochodu wink.gif

Napisano

Jeżeli jeździsz głównie po Wa-wie to spokojnie wystarczy ok.gif Kiedyś widziałem testy i te dobre całoroczne były na poziomie gorszych zimowych. Sam mam jakieś tanie dębice i jest w miarę.

Napisano

Witam!

Mam je wlasnie ze wzgledu zeby nie bawic sie w wymiany co pol roku. Kupione w grudniu, takze tej zimy moglem przetestowac jak sie zachowuja. Nie mialem zadnego problemu z jazda na swiezym dopiero co padajacym jak i juz lezacym sniegu. A na lodzie to wszystkie sie slizgaja.

Co do opinii ze sie mocniej scieraja latem, ja nie zauwazam. Duzo jazdy po miescie i to nie w stylu emeryckim a wiec tez sporo ostrego hamowania.

Poprzednie firmy Michelin byly glosniejsze, te odczuwalnie sa cichsze.

Wszystkie opinie jak wyzej i z innych for ze caloroczne sa g...o warte mam gdzies, dodam ze nie jestem swiezym kierowca.

Sprawdzilem na stronie gdzie kupowalem teraz sa o okolo 60zl tansze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.