Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przerywa na wybojach:(

Featured Replies

Napisano

Mam problem z moim astrolotem 1.4gaz z 92r. frown.gif . Problem polega na tym ze gdy jezdze po wybojach lub gwaltownie skrecam w lewo asterka zaczyna przerywac i slysze jak przekaznik od pompy paliwa sobie klika dodam ze ow przekaznik zmienilem i problem nie zniknol, dodam ze czasem w czasie jazdy zapala mi sie katrolka od komputera jednak po wylaczeniu i wlaczeniu gasnie a komputer nie pokazuje zadnych bledow. Co to moze być? No i czy moze ktos sie orietuje jak pompa jest podlaczona w jakiej wiazce idzie i w ktorych kostkach bo jak znam zycie to pewno cos nie laczy i szukaj igly w stogu sana beksa.gif

Napisano

nic innego tylko szukać jakiejś przerwy w elektryce. Proponuję zacząć od wszelkich złączek. Uruchomić silnik i ruszać wszelkimi przewodami.

Napisano

coś byś wpisał o silniku

zobacz pod spodem aparatu zapłonowego czy masz u siebie taką małą wtyczke, jak masz to poruszaj na włączonym silniku

u mnie elektromechanik ruszył i silnik zgasł

wymieniłem tę wtyczke i wyczyściłem troche styki

Napisano
  • Autor

Moj silnik to 1.4NZ ten ktory ma 60KM ,niestety tylko 60:(. A te wtyczke jutro zobacze....

Napisano

Poza wtyczką od halla sprawdź jeszcze tą przy module zapłonowym (4-żyłowa pod cewką)

Napisano

A ja kiedyś pisałem jak po wpadnięciu w big dziursko auto odrazu zrobiło się żwawsze, i zaczęło przyspieszać i wogóle lepiej sie kręci na obroty. Jak narazie odpukać tak zostało i jest już od pół roku. Pewnie coś niestykało ale co to niewiem

hmm.gif

Napisano

pamiętam. Przyznam, że zastanawiałem się wtedy na jak długo Ci to pomoże zlosnik.gif

Napisano

> pamiętam. Przyznam, że zastanawiałem się wtedy na jak długo Ci to

> pomoże

Ostatnio poprawiałem wszystkie izolacje na kabelkach i przy okazji zaglądnełem do kabeklów i na szczęście nie znalazłem jakichś zaśniedziałych itp. Ale zastanawiałem sie czy jak poprawie te izolacje i przy niezłym ruszaniu tymi kabelkami coś sie tam nie odetknie i dodatkowa szmoc odedzie w niepamięć. Ale nawet ostre mycie silnika karszerem nie przegoniło szmocy a śilnik jak chodził tak chodzi ku mojemu zadowoleniu. Chociarz przy tymże przeglądzie znalazłem pare robutek na przyszłość ale jak na razie nie przeszkadzają w normalnym użytkowaniu. Ale trza sie za to będzie zabrać, bo jak każda szanująca sie asterka ostrzega swego właściciela o swoich potrzebach i oczekuje że sie jej wysłucha bo jak nie to mi odpłaci... i to pewnie gdzieś w szczerym polu

270751858-jezyk.gif

Napisano

> Moj silnik to 1.4NZ ten ktory ma 60KM ,niestety tylko 60:(. A te

> wtyczke jutro zobacze....

mój też a po wymianie silnik pracuje stabilnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.