Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Były jakieś zmiany odnośnie kratki w dostawczakach ??

Featured Replies

Napisano

Bo zanabyłem berlingo, zarejestrowane jako ciężarowy ale na 5 osób.Myślalem ze jak rozloze fotele to przestrzen ladunkowa bedzie niezla a tu klops-kratka a pod kratka blacha oddzielajaca.Moge ja wywalic czy dostane mandat ?? A moze jest mozliwosc zeby gore krastki zostawic a odciac ta blache ktora jest za tylnymi siedzeniami.;Przerabial juz to ktos ?? Cholerne przepisy-ciezarowka ktora niemozna towaru wozic frown.gif

Napisano

Jeśli auto masz zarejestrowane jako ciężarowe - kratka musi być, jeśli Ci przeszkadza musisz dokonać przekwalifikowania autka w specjalnej firmie, zrobić dodatkowy przegląd i łącznie za ponad kilkaset złotych wbiją Ci w dowód - samochód osobowy zlosnik.gif

Napisano

> Jeśli auto masz zarejestrowane jako ciężarowe - kratka musi być,

> jeśli Ci przeszkadza musisz dokonać przekwalifikowania autka w

> specjalnej firmie, zrobić dodatkowy przegląd i łącznie za ponad

> kilkaset złotych wbiją Ci w dowód - samochód osobowy

tylko, ze berlingo/partner nie byly inaczej rejestrowane niz jako ciezarowe niewanze czy z krata czy bez...krata zalatwiala tutaj durne przepisy... Wiec jesli nie rejestrowales na firme i nie korzystales z odpisow cudow wiankow to szukaj miekkiej kraty...

pozdr.

M.

PS

jezdze z miekka twarda lezy w garazu...

Napisano

> i łącznie za ponad

> kilkaset złotych wbiją Ci w dowód - samochód osobowy

Na stacji ok. 200 zł, w U.K. - nie wiem.

Pozdr. P.

Napisano

> Na stacji ok. 200 zł, w U.K. - nie wiem.

> Pozdr. P.

Nie wiem w czym przeszkadza kratka? Ale na pewno wiem , że OC na ciężarowe jest niższe o wiele niższe.

Napisano

> Nie wiem w czym przeszkadza kratka?

Sztywna kratka jest z przegrodą do podłogi. Oznacza to, że po złożeniu kanapy nic nie zyskujesz.

> Ale na pewno wiem , że OC na

> ciężarowe jest niższe o wiele niższe.

Tak smile.gif

Ja mam idealne rozwiązanie. Rocznik 1998 - nie było jeszcze sztywnych kratek i przegród. A mam ciężarówkę i OC jest tanie smile.gif

Napisano

> Sztywna kratka jest z przegrodą do podłogi. Oznacza to, że po

> złożeniu kanapy nic nie zyskujesz.

U mnie jeszcze gorzej - kratka schodzi pionowo w dół, a siedzenie jest pod kątem. W wyniku tego bagażnik "zasadniczy" mam lekko pomniejszony, natomiast miedzy oparciem siedzeń a kratką mam drugi "bagażniczek". To akurat mi nie przeszkadza, bo wożę tam jakieś narzędzia, klucze, zapas oleum i wody demineralizowanej (to wszystko to przyzwyczajenie po maluchu/cooperze - w ave raczej się nie przydaje), linkę, apteczkę i takie tam inne "pierdoły"... biglaugh.gif

Problem jest z przewiezieniem czegoś dłuższego - brat ma dłuższy bagażnik w micrze, jak złoży sidzenia, niż ja... crazy.gif A kratka jest przynitowana na dole - mogli chociaż na śruby zrobić... wink.gif

Pozdr. P.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.