Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

parkowanie przed firmą

Featured Replies

Napisano

Przed firmą mam wyliczone miejsca do parkowania dla pracownikow, ogólnie problem z brakiem miejsc parkingowych. Dzisiaj jakis ku.......s zostawił swojego parcha parkujac na prawie 3miejscach parkingowych!!!! godzina 19.07 a ten zostawil auto o 11 !!!!! czy moge przywiązac linke i wypchnąc temu p....owi auto na srodek drogi !!!!!i niech jakis tir rozniesie je w pył!!!!!!

Napisano

> Przed firmą mam wyliczone miejsca do parkowania dla pracownikow,

> ogólnie problem z brakiem miejsc parkingowych. Dzisiaj jakis

> ku.......s zostawił swojego parcha parkujac na prawie

> 3miejscach parkingowych!!!!

Czy to jest teren prywatny czy publiczny? Jeśli publiczny, to czy masz przydział miejsca przez zarządcę drogi na papierze?

Napisano

z moich obserwacji (nie generalizując i nie narażając się

autokącikowiczkom) wynika że na 90% parkowała baba.

Zaczaj się i powiedz co myślisz o takim parkowaniu.

Ew zostaw za wycieraczką kartkę - w sprawie uszkodzenia pojazdu

proszę zadzwonić na numer <tu podajesz swój numer> i przez

telefon tłumaczysz co myślisz o takim czymś. Tylko kulturalnie

oczywiście, bez względu na to jak bardzo cię takie akcje wkurzają.

Napisano
  • Autor

JUZ KILKA RAZY TAK ROBILEM ALE TO JEST JAK WALKA Z WIATRAKAMI. NIECH SOBIE ZAPARKUJE ALE TAK JAK SĄ MIEJSCA WYMALOWANE A NIE TAK ABY NAJWIECEJ MIEJSCA ZAJAC, ZOSTAWIC AUTO KOMUS POD OKNEM NA CALY DZIEN MAJAC GENERALNIE WSZYSTKO W D....

JAK JA NIE CIERPIE BEZMYŚLNOŚCI!!!!!!!!!

Napisano

skoro prywatny to ja bym zadzwonił po lawete odholował auto na koszt kierownika feralnego auta i po problemie

Napisano

> skoro prywatny to ja bym zadzwonił po lawete odholował auto na koszt

> kierownika feralnego auta i po problemie

To nie takie proste choć sam bym łamagi parkujące w poprzek kastrował/zaszywał.Jeżeli nie ma znaku droga wewnętrzna/zakazu to żaden holownik fury nie "zdejmie" frown.gif

Napisano

> To nie takie proste choć sam bym łamagi parkujące w poprzek

> kastrował/zaszywał.Jeżeli nie ma znaku droga wewnętrzna/zakazu

> to żaden holownik fury nie "zdejmie"

no to pozostaje pogadac z szefem zeby taki znak postawili i wtedy praktycznie po problemie

Napisano

> Przed firmą mam wyliczone miejsca do parkowania dla pracownikow,

> ogólnie problem z brakiem miejsc parkingowych. Dzisiaj jakis

> ku.......s zostawił swojego parcha parkujac na prawie

> 3miejscach parkingowych!!!! godzina 19.07 a ten zostawil auto

> o 11 !!!!! czy moge przywiązac linke i wypchnąc temu p....owi

> auto na srodek drogi !!!!!i niech jakis tir rozniesie je w

> pył!!!!!!

Oczywiscie że możesz, zaraz potem możesz tez liczyć na zainteresowanie prokuratora swoja osobą. Cudów nie ma ktoś to zauważy, a prokurator oskarzy cie o zarzut umyślnego spowodowania niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu drogowym.

Choć Kiedyś Kolega zrobił podobny numer, wypchał zawalidrogę tak że wystawał dobre 1,5 m na drogę i zadzwonił na policję że jakiś kierownik zostawił samochód na środku a on jako dobry obywatel informuje policje oraz stoi z tyłu na awaryjnych i pilnuje żeby nikt nie wpadł. Po 20 min pyła policja a po dalszych 20 laweta.

Delco

Napisano
  • Autor

Na koszt.....tylko na początku sam musisz zaplacic a potem ewentualnie jak tamtem zaplaci to dostanie sie zwrot.

sick.gif na glupote ludzka nie ma granic sick.gif Wczoraj bylem w markecie i wszystkie miejsca dla niepelnosprawnych zajete przez pelnosprawnych inaczej. Dupy sie nieche ruszyc o kilka metrow dalej, zalosne sick.gif Ostatnio w radiu robili reportaz o takich p...ach, dzienikarz zapyytal sie baby dlaczego zaparkowala w tym mijescu, ta zaczela sie faflac i straszyc, pier...... w jape tym mikrofonem moze by sie czegos nauczyla.

Jest pewna grupa ludzi do ktorych mozna mowic 100 raz a i tak nie zrozumieja dopiero jak w lep dostanie to zrozumie sick.gif

Napisano

> Przed firmą mam wyliczone miejsca do parkowania dla pracownikow, ...

Znasz jakiś przepis prawny, wg którego źle zaparkował?

Jeśli znasz, to na 997. Jeśli nie znasz, to pozostaje szklanka zimnej wody - na uspokojenie.

Oczywiście jeśli chcesz być praworządnym obywatelem.

Napisano

Zamontuj takie ruchome słupki zamykane na kluczyk, które będą blokować wjazdy na miejsca parkingowe.

A teraz wydrukuj sobie z załącznika taki plakacik i powieś na parkingu.

post-20541-1435247520236_thumb.gif

Napisano

> PRYWATNY!!!!!

Też mam mały kawałek ziemi przy swoim budynku. Napisy teren prywatny + nie parkować + wyrysowane linie i raz na jakiś czas ktoś zajmie moje miejsce (jedno jest z numerem rejestracji). Wówczas parkuję za nim tak, że nie ma możliwości wyjechania + kartka gdzie ma przyjść. Wtedy w zależności od reakcji gościa mi sie śpieszy lub nie.

Jako, że miejsce jest w centrum, gdzie jest strefa płatnego parkowania na początku było ciężko, ale teraz luzik. Tylko konsekwetnie każdego pouczać i uczyć poszanowania własności.

W końcu ja za ten teren płacę podatek.

Napisano

> skoro prywatny to ja bym zadzwonił po lawete odholował auto na koszt

> kierownika feralnego auta i po problemie

hehe... nie tak prosto zlosnik.gif

KLYKAMY

Napisano

> Jest pewna grupa ludzi do ktorych mozna mowic 100 raz a i tak

> nie zrozumieja dopiero jak w lep dostanie to zrozumie

całkowicie Cię popieram smile.gifok.gif

Napisano

> Zamontuj takie ruchome słupki zamykane na kluczyk, które będą

> blokować wjazdy na miejsca parkingowe.

> A teraz wydrukuj sobie z załącznika taki plakacik i powieś na

> parkingu.

Czytałem kiedyś na innym forum motoryzacyjnym informację o pewnym Panu - włascicielu dużej firmy, który na własny koszt wydrukował partię kilku tyś. trudnozdzieralnych naklejek w stylu "zabrałeś moje miejsce zabierz inwalidztwo" i próbiował walczyć z plagą zajmowania mieść dla osób niepełnosprawnych. Co więcej, można było sie włączyć w ację wysyłając maila z prośbą o przesłanie kilunastu - kilkudziesięciu naklejek. Jesli byłby ktoś zainetresowany moge poszperać za namiarami.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.