Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POSZUKIWANY CZUJNIK ABS

Featured Replies

Napisano

Witam

Szukam już od jakiegoś czasu czujnika abs, do mojej bravki, znalazłem w aso ale za 365 zł, w porównaniu do czujników innych marek to jest to około 500% więcej!!!

Czy ktoś z Państwa wie gdzie można dostać taki czujnik w mniejszej cenie. Mi padł w bravce 1,4 12v z 97 roku, prawy tył, ale z tego co się dowiadywałem w tym roczniku produkowali trzy rodzaje czujników do bravki!!!!!, Pozdrawiam

Napisano

podpinam sie pod temat, takze poszukuje czyjnika znaczy tej bierzni czy jak tio sie tam nazywa prawy tyl bravo 1,6 2000r bo mi takie ustrojstwo od recznego zdarlo calkowicie ta bierznie po wymianie klockow

Napisano

> Witam

> Szukam już od jakiegoś czasu czujnika abs, do mojej bravki,

Hej

ja szukam prawy przod. Rocznik 96, 1,8 16V GT i tez nie moge znalezc, a cena w ASO zabojcza :/

Napisano
  • Autor

Witam ponownie:))))

Sprawa tego mojego czujnika to już mnie tylko rozbawia. Nie miałem jeszcze takich kłopotów z dostaniem tej części (internet zawodzi całkowicie) i daję sobie jeszcze miesiąc i zapewne kupię w ASO:( Na allegro śledzę już kilka dobrych miesięcy, raz trafił się gość co oferował nowe, ale akurat nie miał mojego typu, jak pisałem wcześniej fiat w roczniku 97 wstawiał 3!!!!!!!!!!!!! rodzaje czujników abs!!!!!!!, gość powiedział mi że mi ściągnie z włoch nówkę za około 100 zł wysłałem zdjęcia i cisza:( w międzyczasie na allegro pojawiły się dwa używane za 80 zł komplet. Pomyślałem że lepiej jak kupię nowe trochę droższe ale nowe i po dwóch dniach te używane zeszły:((((((((( Do gościa z tego linka co jest powyżej dzwoniłem już wcześniej ale raczej nie będzie pasował bo to jest przód:( aha........w sumie nie napisałem jeszcze że ciężko kupić używkę, która by nie była uszkodzona, ściągnięcie takiego czujnika bez jego nieuszkodzenia jest praktycznie nie możliwe (przynajmniej taka krąży opinia) sam swój wyjmowałem i miałem do wyboru uszkodzenie czujnika albo cięcie piasty)))))) wybrałem uszkodzenie czujnika bo i tak jest zepsuty. Jak już Państwo doczytali do tego momentu to zachęcam do oglądnięcia mojego feralnego czujnika - w załączeniu. Pozdrawiam:)

post-53050-14352475382578_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.