Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panowie elektronicy (zegary z obrotkiem ,wyszły jaja)

Featured Replies

Napisano

Witam,

Kiedyś jak każdy kupiłem asterke .Naczytałem sie naforum ,pozmieniałem co nieco no i przyszedł czas na zegary .Oczywiście W1111 ,wsio jak należy ,montaż ,uciecha i takie tam.Ale pewnego razu jak na tidzie przytrzymałem dwa przyciski okazało sie ,że pomimo lekkich rozbieżności wskazań co jest normą tid pokazuje prędkość o około połowe mniejszą niż na zegarze.Oczywiście do tych sławetnych +53.

Czy tid nie otrzymuje sygnalu gdzieś z okolic zegarów .Kiedyś czytałem o tym ,być może zakupiłem zegary od jakiegoś innego bolida ale W . takie jak trzeba temp. i paliwo też .

A poco otym wszystkim , ano założylem teraz mid-a i boje sie że jeśli to prawda ( że zegary są złe ) to wskazania mid-a biorą w łep

a chce go w poniedziałek programowac hmm.gifspineyes.gif

Podpowiedzą co kolwieczek???

Napisano

Najwyraźniej zakupiłeś zegary z impulsatorem, który daje ich 16 na jeden obrót koła, a TID potrzebuje ich 30, dlatego wskazania TID-a mniejsze około połowy od licznikowych.

Napisano
  • Autor

A po czym poznać że z impulsatorem 16 lub 30 jak on wyglada, ma ktoś może fotke ? I jak to się ma do MID-a ,może ktoś wie?

Jeśli na MID-zie też zaniża dane to (spalanie chwilowe ,śr. średnia prędkośc , zasięg )które z tych rzeczy wezmą w łep? Srednia prędkość czy i zasięg?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.