Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chciałem tylko powiedzieć..................

Featured Replies

Napisano

...............że sprzedałem Megankę.

I kupiłem...........................Megankęzlosnik.gif.

Wariat ze mnie co nie??zlosnik.gif

Napisano

> ...............że sprzedałem Megankę.

> I kupiłem...........................Megankę.

> Wariat ze mnie co nie??

Łomatko i jakiś wariat to kupil? screwy.gifscrewy.gifscrewy.gif

grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

A ile dołożyłeś?

Rocznikowo jak sie poprawiłeś?

Napisano
  • Autor

> A ile dołożyłeś?

> Rocznikowo jak sie poprawiłeś?

Megane 2 , 2004, dCi 1.5, sedan czyli nieco lepiejzlosnik.gif.

Napisano

> Megane 2 , 2004, dCi 1.5, sedan czyli nieco lepiej.

hhehe, no to fajnie, gratuluje zakupu klekota grinser006.gif

Napisano

> Megane 2 , 2004, dCi 1.5, sedan czyli nieco lepiej.

Czekam na info z użytkowania, bo na różnych forach o nowych renówkach naczytałe się tyle że chyba bym już młodej nie kupił.

Napisano
  • Autor

> Czekam na info z użytkowania, bo na różnych forach o nowych renówkach

> naczytałe się tyle że chyba bym już młodej nie kupił.

Olewam te opinie. Dzielą się IMO na trzy grupy:

1. Ci co uważają że jak kupili samochód za TYLE pieniędzy to już nie powinni na niego nic wydawać i każdy serwis traktują jak dopust Boży.

2. Ci którzy porównują np. Megane do Mercedesa klasy E i twierdzą że jest do dupy.

3. Ci którzy nie mają pojęcia o czym mówią (najliczniejsza grupa) bo kolega znajomego, wujka sąsiadki z bloku to mówił że to gówno.

Przejeździłem Meganką 5 lat i włożyłem w nią najmniej ze wszystkich posiadanych przeze mnie samochodów mimo że nie naprawiałem "na plaster, drut i ślinę". Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że był to bez wątpienia najlepszy z posiadanych przeze mnie samochodów.

Jak będzie z tym - nie mam pojęcia. Może i będzie się psuł - chociaż wolałbym żeby nie. Jedno jest pewne - jeździ się nim znakomicie.

Napisano
  • Autor

> hhehe, no to fajnie, gratuluje zakupu klekota

Z rana mnie nawet przeraził tym swoim "blech, blech, blech" - nigdy nie jeździłem gnojowozem i myślałem że coś mu się stało że tak klekoczezlosnik.gif.

Ale potem już sama przyjemność - spokojna, dostojna jazda ale jeśli chcesz to wyprzedzasz wszystkich...........no może prawie wszystkichzlosnik.gif.

Napisano
  • Autor

> Łomatko i jakiś wariat to kupil?

Namawiacz namówił to się wpieprzyłemzlosnik.gif.

Napisano

Ja też na megi złego słowa nie powiem. Wiem że kwiczące plastki to akurat nie powód do reklamacji w serwisie. Chociaż chyba bardziej na Laguny narzekali.

Powodzenia ok.gif

Napisano
  • Autor

Kolega jeździł Fiatem Temprą 1.6 z gazem (najtańszym) i dojechał nim do 320tys. km. Jakoś się nie rozleciał a auto nie ma najlepszych opinii.

Jego rodzice zmienili samochód po 23 latach - cały czas na chodzie - zgadnijcie jaki??zlosnik.gif

Dacia.

A dlaczego??

Bo nie są może bogaci ale zawsze dbają o samochody - rzeczy zbędnych nie robią za to niezbędne zawsze na czas.

Napisano

Bo prawda jest taka , ze z samochodami jak z dzieckiem , sa dzieci zdrowe jak kon , i są chorowite , do tych chorowitych dzieci zaliczył bym fiaty itp. do tych zdrowych jak kon ... VW np.

itak jeli bedziesz mial dziecko chorowite musisz o niego bardziej dbac i pilnowac , wtedy bedzie nie chorowac i bedzie oki , zdrowego konia , nawet jak po sniegu boso polata to mu sie nic nie stanie , dlatego pilnowanie takowego juz mniej wymaga uwagi

Napisano

gratulacje smile.gif

za chwilę będę również sprzedawał moją wypieszczoną megankę

w dieslu jak czytam niżej, czyli jedno jest pewne: nie będziesz straszył forum padniętymi cewkami hehe.gif

a czemu ? po mojej megance już szykuje się dla mnie scenic, jeszcze chwilka i będzie mój smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.