Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

..::guma::..

Featured Replies

Napisano

halo alien.gif jade jutro po zimowy smile.gif moj problem polega na tym ze nie znam rozstawu srub.. kola 14" <- tyle wiem na ten temat :/ kolejne pytanko odnosnie ogumienia 270751858-jezyk.gif czy dwie zimowy na przod i dwie letniowki zalatwia mi ''spokojna jazde" w zime?? driftowac to raczej bym nie chcial bo nikt mi nie da drugiej bravki zeby.GIF buzka

Napisano

> halo jade jutro po zimowy moj problem polega na tym ze nie znam

> rozstawu srub.. kola 14"

lepiej kup 4 zimówki jak nie chcesz zeby cie w zime obracało jak baletnice zeby.GIF

Napisano

Jeżeli masz ograniczony fundusz to polecam zakup polskich opon. Ja sam posiadam DĘBICA FRIGO 2 zakupione w tamtym sezzonie i jedyne co mi w nich przeszkadza to że są troche głośne. Innym rozwiązaniem może być mix - na przód nowe opony średniej klasy + urzywki na tył. Można poszukać i w przystępnej cenie dostać dobre opony, które na tył będą akurat.

Napisano

> kolejne pytanko odnosnie ogumienia czy dwie zimowy na przod i dwie letniowki zalatwia mi ''spokojna jazde" w zime??

> driftowac to raczej bym nie chcial bo nikt mi nie da drugiej bravki

zakup 4 szt, taki eksperyment za dwoma zimówkami na przodzie robiłem w Uno , ale jak na pierwszym zakręcie z małą prędkością na ubitym śniegu zobaczyłem tył swojego auta niemal z przodu , to od razu dokupilem jeszcze dwie zimówki wink.gif

Napisano

Pomysł z zimowymi oponami na przodzie i letnimi z tyłu jest kiepski.

Masz napęd na przód i dobre opony będą Cię ciągnąć, nie zauważysz , że jest ślisko aż do momentu hamowania, jeśli w zakręcie, to bardzo kiepsko. Bez ABS wyprzedzi Cię własny bagażnik i zaczniesz tańczyć .

Z ABS-zapomnij o hamowaniu. Jeżeli naprawdę musisz, to gorsze opony na przód, lepsze na tył ( dokładnie odwrotnie, niż w powszechnych opiniach, ale opinie powstawały w czasach PF 125p, Polonezów-tylny napęd!).

A najlepiej-kup tanie polskie zimówki. Polecam serdecznie KORMORANY. Jeździłem na starych S-100 ( dużym fiatem!),

Marysię obułem w KORMORANY WINTER ( już drugi komplet).

Są naprawdę warte swojej ceny.

Pozdrawiam

Napisano

> lepiej kup 4 zimówki jak nie chcesz zeby cie w zime obracało jak

> baletnice

albo zbieraj kasę na drugi samochod bo po takich ekserymętach wiosny nie dojeździsz no chyba że nie posypią śniegiem w tym roku naszych dróg

Napisano
  • Autor

dzieki wszystkim za odpowiedzi przytul.gif mam nadzieje ze ta zima bedzie bezpieczna, krotka i lagodna 270751858-jezyk.giflove_4.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.