Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KOŁPAKI DO ASTROLOTA KTÓRE ?? :)

Featured Replies

Napisano

Hej przyszla zima i zalozylem zimowki ale niestety na blaszakach i jeszcze na 13cali ale jakos mi sie nie podobaja czarna astra 5D HB i chce zalozych jakies kolpaki oczywiscie orginaly smile.gif tylko jest pare rodzaji i nie wiem ktore wybrac wiec zwracam sie do was szanowni koledzy i kolezanki smile.gif abyscie mi doradzili jakies zdjecia lub linki smile.gif z gory dzieki smile.gifbrawo.gif

Napisano

> Hej przyszla zima i zalozylem zimowki ale niestety na blaszakach i

> jeszcze na 13cali ale jakos mi sie nie podobaja czarna astra 5D

> HB i chce zalozych jakies kolpaki oczywiscie orginaly tylko

> jest pare rodzaji i nie wiem ktore wybrac wiec zwracam sie do

> was szanowni koledzy i kolezanki abyscie mi doradzili jakies

> zdjecia lub linki z gory dzieki

Oryginały sa bardzo drogie i kuszą złodzieii, zakup na rynku wtórnym to ogromne prawdopodobieństwo paserki nono.gif i nakręcanie tego całego bajzla frown.gif polecam zwykłe, tanie, nowe kołpaki które Ci się podobają po prostu.

Napisano

A ja już drugą zimę będę jeździł bez kołpaków. Jakoś tak bardziej mi się podoba moja asterka, granatek z przyciemnionymi szybkami jest taki mroczny devil.gif

Napisano

Prwada jest taka, że jak ci nie ukradną, to zgubisz albo pałemias, więc kup jakić tanie. Na 13' to i tak szału nie zrobisz

Napisano

Miałem 13 w CC w zeszłym roku.

Takie nakładane na zatrzask to kupiłem razem 6x a jak wymieniałem opony miałem już 2x gubiłem strasznie, a i zagrożenie może na drodze taki kołpak lecący zrobić.

Takie na śróby to jak odkręciło się koło kilka razy były już wyrobione i hałasowały jak cholera...

Napisano

z tych linków to bym wzioł 1 od góry lub 2.

Ja mam już 1,5 roku kołpaki i nikto mi ich nie ukradłł ani żaden nie spadł chociaż nie raz myślałem że już nie mam koła jak wpadłem na pobocze..

Napisano

A ja tam pomalowałem sobie felgi srebrnym Hameritem i jest spoko , nie trzeba kołpaków

Napisano
  • Autor

Dzieki koledzy za rady jeszcze sie zastanawiam nad pomalowanie proszkowo na szaro lub czarno ale jeszcze nie wiem jutro wjezdzam asterka do kabiny i bede ja malowac bo stwierdzilem ze lakier juz nie taki jak bym chcial smile.gif a na kolpaki przyjdzie czas za tydzien mam jeszcze pare dni do namyslu smile.gif

Napisano

http://www.allegro.pl/item139553952_kolpaki_opel_corsa_13_calistan_b_dobryoryginalne.html

Najlepsze i najładniejsze oplowskie kołpaki na 13'' (uwaga b popularne u osiedlowych kolekcjonerów)

Napisano

> http://www.allegro.pl/item139553952_kolpaki_opel_corsa_13_calistan_b_dobryoryginalne.html

> Najlepsze i najładniejsze oplowskie kołpaki na 13'' (uwaga b

> popularne u osiedlowych kolekcjonerów)

100 za kołpaki???

kolpaki mozna kupic za 30 zyla i jako kapsel na zime w zupelnosci wystarcza. luknij na oferte Jacky

np takie

http://www.allegro.pl/item140647588_nowosc_kolpaki_jacky_auto_sport_tuning_okazja_.html

w sklepie sa tansze - przynajmniej w moim miescie

pozdr

Napisano

> 100 za kołpaki???

> kolpaki mozna kupic za 30 zyla i jako kapsel na zime w zupelnosci

> wystarcza. luknij na oferte Jacky

> np takie

> http://www.allegro.pl/item140647588_nowosc_kolpaki_jacky_auto_sport_tuning_okazja_.html

> w sklepie sa tansze - przynajmniej w moim miescie

> pozdr

Mam podobne i są mega brzydkie, przykleja się do nich pył z kolcków hamulcowych i nie idzie tego później doczyścić. Też się zastanawiam nad ich zmianą ale dla mnie najlepszą opcją wydaje się byc gła felga pomalowana na srebrno (koszt 30zł za komplet pod warunkiem, że przygotuje je do malowania wink.gif ). Narazie się zastanawiam jak to będzie wyglądać - można zrobić taki myk jak w VW i pomalować na srebrny metalik ale koszt rośnie i to mocno (felgi od vw na czarnej corsie wyglądają bardzo ładnie).

Napisano

> http://www.allegro.pl/item139702187_kolpaki_opel_express_wysylka_lodz_.html

> http://www.allegro.pl/item139396314_kolpaki_opel_13_wroclaw_expres_wysylka.html

> http://www.allegro.pl/item142123612_kolpaki_opel_zobacz_wzor_4.html

> http://www.allegro.pl/item140802539_kolpaki_13_14_15_skoda_opel_duzy_wybor.html

> Mi to sie takie podobaja:) a wybor jest twoj:)

sam mysle o kupnie kolpakow, mam 3 oplowskie 4 gdzies sie zapodzial poprzedniemu wlascicielowi. Cena za te powyzej jest przystepna i porownywalna z tymi w sklepach. U mnie w tesco podobne kolpakki sa w cenie 14 zylkow za sztuke, tylkoz e nie sa to oplowskie kolpaki ale z podobnym wzorem. Pomysle nad kupnem na allegro. podobaja mi se te z pierwszego linku, tylko czy to logo jest wygrawerowane czy jest to naklejka jak napisal jeden z kupujacych w komentarzach osoby sprzedajacej... frown.gif

Napisano

> 100 za kołpaki???

> kolpaki mozna kupic za 30 zyla i jako kapsel na zime w zupelnosci

> wystarcza. luknij na oferte Jacky

> np takie

> http://www.allegro.pl/item140647588_nowosc_kolpaki_jacky_auto_sport_tuning_okazja_.html

> w sklepie sa tansze - przynajmniej w moim miescie

> pozdr

O gustach się nie dyskutuje a 100 zł za oryginały to i tak śmieszne pieniądze licząc za komplet. Normalnie w Aso to jeden tyle kosztuje, a porównywanie do tych Hipermarketowych z naklejanymi emblematami szkoda słów smile.gif Weż do ręki jeden i drugi i potem się wypowiedz myśle ze odrazu bys stówe wyciągał smile.gif

Napisano

Daj sobie spokój z kupnem kołpaków. Chyba, że chcesz mieć niepotrzebne nerwy. Mi wczoraj ukradli 4 nowiusie kołpaki. Teraz żałuję, że je kupiłem. Pamiętaj że żyjemy w POLSCE gdzie wszystko lubi zmieniać właściciela, niekoniecznie za jego zgodą.

Napisano

Witam,

Lepiej daj sobie spokój bo może być tak,że szybciej ich nie będziesz miał jak się nimi nacieszysz.Też chciałem kupic ale złodziejstwo w tym kraju przerasta wszystko. Mam piękne czarne stalóweczki i jest ok.

ok.gif

Napisano

> Witam,

> Lepiej daj sobie spokój bo może być tak,że szybciej ich nie będziesz

> miał jak się nimi nacieszysz.Też chciałem kupic

"ale złodziejstwo w tym kraju przerasta wszystko"

Nie zgadzam się wink.gif jest jeszcze korupcja i głupota naszych polytków 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Daj sobie spokój z kupnem kołpaków. Chyba, że chcesz mieć

> niepotrzebne nerwy. Mi wczoraj ukradli 4 nowiusie kołpaki. Teraz

> żałuję, że je kupiłem. Pamiętaj że żyjemy w POLSCE gdzie

> wszystko lubi zmieniać właściciela, niekoniecznie za jego zgodą.

Poczytaj o sposobacz zabezpieczania kołpaków było na forum swój patent też można opracować. Odkąd sobie taki opracowałem to mam wciąż ten sam komplet. A wszelkie zabezpieczenia zniechęcają złodziejstwo to nerwowe zajęcie. Grunt by złodziej przy próbie poczuł się zaskoczony działa w 99%:)

Napisano

> Poczytaj o sposobacz zabezpieczania kołpaków było na forum swój

> patent też można opracować. Odkąd sobie taki opracowałem to mam

> wciąż ten sam komplet. A wszelkie zabezpieczenia zniechęcają

> złodziejstwo to nerwowe zajęcie. Grunt by złodziej przy próbie

> poczuł się zaskoczony działa w 99%:)

na gówniarza może to i podziała ale dla profesjonalisty to żaden problem.Przykład? Mi wyciągnięcie radia z mojego samochodu zajmuje jakieś 4 min. Musze odkręcić tida żeby je popchnąć od o tyłu a złodziej wyciągnie mi je w 6 sekund.

Napisano

> na gówniarza może to i podziała ale dla profesjonalisty to żaden

> problem.Przykład? Mi wyciągnięcie radia z mojego samochodu

> zajmuje jakieś 4 min. Musze odkręcić tida żeby je popchnąć od o

> tyłu a złodziej wyciągnie mi je w 6 sekund.

A spróbuj dwoma wkrencikami zabezpieczyć radio a zobaczysz jak zachowuje się zaskoczony profesjonalista smile.gif

Napisano
  • Autor

No ja tez mam sposob na kolpaki zeby nie zginely od 4 lat nie stosuje Opaski kablowe ale takie zajebiscie grube nozem nie da sie ich uciac smile.gif ale to tez tego jest minus bo jak chcieli mi gwizdnac w seacie nowiutenkie kolpaki nie mug ich zedrzec to poprzecinal mi nowiutkie opony auto 2 tygodnie wstecz wyjechalo z salonu i chyba sobie dam spokoj wypiaskuje felgi i pomaluje je proszkowo smile.gif

Napisano

> No ja tez mam sposob na kolpaki zeby nie zginely od 4 lat nie stosuje

> Opaski kablowe ale takie zajebiscie grube nozem nie da sie ich

> uciac ale to tez tego jest minus bo jak chcieli mi gwizdnac w

> seacie nowiutenkie kolpaki nie mug ich zedrzec to poprzecinal mi

> nowiutkie opony auto 2 tygodnie wstecz wyjechalo z salonu i

> chyba sobie dam spokoj wypiaskuje felgi i pomaluje je proszkowo

lepsze sa przykrecane do felgi i podpisane synonimami od srodka niezmywalnym.

---------------

astra gr.94r 1.6 16V

159kkm Hb

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.