Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Słowacja - nowe przepisy od listopada

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Quote:

wydzielanie spalin,

ciekaw jestem na jakiej podstawie, skoro auto zarejestrowane w PL obowiązują POLSKIE normy

Napisano
  • Autor

> Podstawa zawsze się znajdzie.

to poproszę... smirk.gif

Napisano
  • Autor

> proszę

wiesz, co to są podstawy prawne ?? tu nie chodzi o opowieści anonimowego mitomana... smirk.gif

Napisano

> jakiś tekst

wniosek... niedługo pół bagażnika będą zajmować zbędne klamoty, bo trzeba będzie 5 gaśnic, 10 kamizelek, 17 trójkącików, 3 koła zapasowe, komplet żarówek, bezpieczników, rozrząd dodatkowy, komplet zimówek, łańcuchy, zapasowy tłumik....

Napisano
  • Autor

Wiem, podparte paragrafami.

IMHO - W każdym kraju postkomunistycznym policaje wiedzą jak umilić życie kierowcom.

Napisano
  • Autor

zapomiałeś dodać papier ekologiczny do jednorazowego użytku hahaha.gif min. 1 opakowanie na auto. wink.gif

Napisano

> jakiś tekst

To prawo tam istniało od HOHO

tylko mieli bubel prawny że Policaje przez chwilę nie mogli kontrolować a teraz im tą możliwość przywrócili.

Perełka 1

zdjątko to owszem policaje ale z CZECH crazy.gif

Perełka 2

Ubranko odblaskowe ( nieważny kolor i czy to są spodnie, kamizelka, kubrak) musi być w samochodzie a NIE w bagażniku!!!!!!! Za bagażnik "pokuta"

Napisano

> jakiś tekst

.... pisanie zeby pisac ...

lewarek i klucze do kół beda sprawdzac ... ciekawe jak to sprawdza w Smarcie tongue.gif , zresta coraz wiecej samochodow ma zestawy naprawcze zamiast lewarka i kola ...

Kontroli podlegac tez bedzie stan amortyzacji ... amortyzacji czego ?? siedziska kierowcy ?? fotelika dla dziecka ?? silnika w komorze ?? czy moze plyty CD na lusterku oslabiony.gif ....

wg mnie dziennikarski bełkot i tyle sick.gif .

Sprawy o ktorych pisza , czyli ogolny stan techniczny (czy np. nie kapie olej , w jakim stanie sa opony i czy nie przekraczaja wskaznika TWI itp. ) policial.gif w kazdym kraju moze sprawdzic , i jezeli sa jakies ewidentne usterki podjac odpowiednie kroki wobec kierowcy .

Napisano

Wlasnie,jak z tymi zapasowymi kolami ? Ja dostalem zestaw naprawczy w bagazniku,bo zapas,by sie nie zmiescil. I jak zatrzyma mnie policial.gif i spyta o zapas,to mam mu tlumaczyc,ze nie bylo na wyposazeniu?

Napisano

> Wlasnie,jak z tymi zapasowymi kolami ? Ja dostalem zestaw naprawczy w

> bagazniku,bo zapas,by sie nie zmiescil. I jak zatrzyma mnie i

> spyta o zapas,to mam mu tlumaczyc,ze nie bylo na wyposazeniu?

nie bedziesz tlumaczyl, oni tylko wezma oplate dla siebie, dlatego ja slowacje omijam sikiem prostym. wole placic mandat niz dawac w lape!

Napisano

Trzeba będzie omijać ich z daleka. Albo wgóle się tam nie wybierać.

Napisano

Ale omijac ich z daleka tez bez sensu.Czesi sa jeszcze gorsi,a dokladnie nie lubia polakow.Jak tu jechac np. na wakacje do chorwacji.I Slowacja i Czesi po drodze.Jeszcze troche i latac tylko bedziemy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.