Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Samodzielna regulacja I gen (link z dermaclin.pl nie działa)

Featured Replies

Napisano

Dajcie proszę linka do stronki, na ktorej znajde krok po kroku instrukcje samodzielnej regulacji instalki I gen.

W szukajce znajduje wciaz link http://dermaclin.pl/lpg/lpg.htm, ktory nie dziala.

Napisano

> Dzienx

tylko że to wersja bez obrazków frown.gif, a ja mam z obrazakami w pdf zlosnik.gif

Napisano

A coś takiego tylko do II generacji??

Napisano

Quote:

Cóż to najtrudniejsze pytanie ..... w czasach gdy ludziom się żyło dostatniej gaz był 3-krotnie tańszy od benzyny i .... fajnie było zostać eksperymentatorem. Teraz relacja jest Pb/LPG = 3.25 / 1.65 = 1.96 i .... na pewno dalej bym to robił ...... ale .... zbliża się BUDŻET i różne dziwne pomysły . Przy tym co leży (leżało !) w projektach VAT’u gaz będzie (nie będzie) obłożony taką akcyzą iż jego cena na dzisiejsze warunki skoczyłaby do około 2.15 co w zasadzie dałoby relację Pb/LPG = 3.25 / 2.15 = 1.51 i .... już zaczyna być nieciekawie . To już poziom „gorszych” krajów UE. Nie zapominajmy iż gazu spala się średnio 20 % więcej , no i koszt przeglądów, miejsce w pojeździe , inwestycja w instalację ...... oj nie za prędko to się zwróci. TU już nie wiem, trudno coś mądrego powiedzieć ... niech się życie wypowie. Sądzę iż cena gazu LPG zostanie na podobnym poziomie (czyli relacja 1.8 do 1.9 ) bo skok na poziom relacji 1.5 raczej już wstrzyma zakładanie instalacji LPG a mam nadzieję iż politycy „naszego ukochanego kraju” nie podążą w tym kierunku ........ bo i po co ?

ten tekst jest najlepszy hahaha.gif u mnie gaz jest za 2.23 hahaha.gif to musi byc stary tekst juz ale pamietam jeszcze te czasy jak tankowalem za 1,8 i przypominam sobie rowniez jak ojciec kiedys tankowal za 1,2 ile to bylo lat temu i jak tanio ech confused.gif

Napisano

...

> przypominam sobie rowniez jak ojciec kiedys tankowal za 1,2 ile

> to bylo lat temu i jak tanio ech

ja pamiętam jak tankowałem poldolota za 0.7 przy cenie beny 1.8 i oleju 1.4. a teraz ON droższy od beny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.