Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

piasta tył a dokładnie abs

Featured Replies

Napisano

wytarla mi sie bierznia od abs-u wymienilem cala piaste na nowa z tym ze troszeczke inna niz byla w oryginale, czy po tej wymianie musze zdjac klemy aby sie nowy czujnik zaadaptowal bo dalej mi sie swieci kontrolka abs-u i reczny czy poprostu problem tkwii ze jest troszke inny czujnik? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam Pp2_Q

Napisano
  • Autor

> co masz na myśli pisząc , że jest inna piasta i czujnik ?

piasta prawdopodobnie jest do modeli do 98r a ja mam 2000r te ząbki na tej nowej sa na piascie na stale a w moim byly tak jakby na takim slimaku. nie chodzilo mi o czujnik tylko wlasnie o te zebatke

Napisano

> piasta prawdopodobnie jest do modeli do 98r a ja mam 2000r te ząbki

> na tej nowej sa na piascie na stale a w moim byly tak jakby na

> takim slimaku. nie chodzilo mi o czujnik tylko wlasnie o te

> zebatke

jesli odstep czujnika do sciezki jest ok i jesli czujnik tez jest ok to powinny same zgasnac kontrolki, przy czym powinna sie palic tylko kontrolka ABSu.... i ona powinna zgasnac, mysle ze problem teraz tkwi gdzie idziej i mysle ze najlepiej bedzie pojechac na diagnoze ABSu, zdjecie klemy o ile pamietam nic nie da w tym przypadku icon_rolleyes.gif

Napisano

> piasta prawdopodobnie jest do modeli do 98r a ja mam 2000r te ząbki

> na tej nowej sa na piascie na stale a w moim byly tak jakby na

> takim slimaku. nie chodzilo mi o czujnik tylko wlasnie o te zebatke

w twoim roczniku powinieneś mieć pierścień magnetyczny na obwodzie piasty , więc ze starym typem piasty nie będzie ci działać

Napisano
  • Autor

> w twoim roczniku powinieneś mieć pierścień magnetyczny na obwodzie

> piasty , więc ze starym typem piasty nie będzie ci działać

dzieki za odpowiedz. czyli bezsensu wywalilem 90 papierow zlosnik.gif cholera spieszylo mi sie bo dzisiaj mam trase na 2,5tys km i abs by mi sie przydal. pozdrawiam

Napisano

> dzieki za odpowiedz. czyli bezsensu wywalilem 90 papierow

no niestety to prawda no.gif

> spieszylo mi sie bo dzisiaj mam trase na 2,5tys km i abs by mi

> sie przydal

pośpiech jest złym doradcą , więc na trasie też uważaj smirk.gif

mogłeś przejrzeć posty bodajże z ostatniego miesiąca - był temat o tym samym waytogo.gif

Napisano

byl byl bo ja walczylem z lozyskiem smile.gif) nastepnym razem zrobie eksperyment ---> mam pierscien ze starego lozyska. Mechanik powiedzial ze wystarczy lozysko bez abs(polowa ceny) ktore trzeba oddac na przetoczenie(10 zł) i pozniej nabic po prostu pierscien ---> eksperymentalnie ale powinno dzialac smile.gif)) sie zobaczy smile.gif)

Napisano

> byl byl bo ja walczylem z lozyskiem ) \

własnie mi się to skojarzyło wink.gif

> nastepnym razem zrobie eksperyment ---> mam pierscien ze starego lozyska. Mechanik powiedzial ze wystarczy lozysko bez abs(polowa ceny) ktore

> trzeba oddac na przetoczenie(10 zł) i pozniej nabic po prostu pierscien ---> eksperymentalnie ale powinno dzialac ))

jeśli będzie tylko właściwa odległość pierścienia magnetycznego od czujnika to co ma nie działać waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.