Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Woda w bagażniku

Featured Replies

Napisano

Witam.Mam taki problem:Pojawia mi sie woda w bagażniku z lewej strony.Jak wyciągnę wykładzinę to wody nie widać ale po włożeniu jest cała mokra.Lałem już wode z wiadra , z węża ale nic nie widać którędy leci.Nie mam szyberdachu to wężyków odprowadzających chyba nie ma ale nie wiem na pewno.Może macie jakiś pomysł?

Napisano

mam astre I ale posprawdzaj przy szybach w bagazniku i uszczelki przy klapie bagaznika, od drzwi nie raczej nie sadze bo pewnie siedzenai suche prawda ?? wiec sprawdz to co wymienilem bo skoro nie masz szyberdachu to tylko to moze przeciekac ... pozdrawiam wink.gif

Napisano

> Witam.Mam taki problem:Pojawia mi sie woda w bagażniku ......

skoro nie widać z góry to może gdzieś od spodu się dostaje, lub nadkolem, w przeciwnym razie było by coś chyba widać.

Kombiki I miały taki problem że przeciekały z tyłu przy mocowamniu relinga, tam była szpara między blachami, ale to się objawiało kałużą na rolecie i mokrą podsufitką.

Napisano

sprawdzić czy dobrze jest włożona osłona gumowa (osłania przewody idące górą do klapy - jak jest żle założona (za mocno wciśnieta, blacha musi być w wyciąciu między gumą) to tamtędy do środka leci woda.

-------------------

Astra F X16Sz 95 lpg

Napisano

> Ok.Posprawdzam.Dzięki

U mnie przepuszczal zgrzew w rynience dachowej, albo otwor przez ktory jest przykrecony reling. Przesmarowalem wszystko siliconem i jest git (a i szybki przestaly tak bardzo parowac 270751858-jezyk.gif)

Napisano

mogę Ci napisac na podstawie własnych doświadczeń w swoim kombiaku. U mnie woda dostawała sie przez gumową harmonijkę, którą ida przewody do klapy. Jak uszczelniłem to połaczenie - wyczaiłem drugi przeciek. Woda leciała poprzez uszczelke wycieraczki tylnej, i wyciekała po wewnętrznej stronie tapicerki klapy czego efektem była mokra wykładzina w bagażniku. W pierwszym przypadku uszczelniłem połaczenie karoseria-guma gestym smarem a w drugim przypadku uszczelniłem silikonem połaczenie guma-szyba. Do dziś spokój

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.