Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wtyczka 4 pin

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Czy ktoś miał problem z wtyczka do silniczka krokowego a chodzi o to że nie mogę dostac takowej wtyczki . Problem polega na tym że mam przerwane dwa przewody przy samej wtyczce i nie za bardzo mogę cokolwiek zrobic. Pozdrawiam

Napisano

Możesz kupić wiązkę z tą wtyczką w ASO, na szrocie, albo spróbować ją rozebrać (wyjąć piny).

Napisano
  • Autor

W ASO chcieli 2,500 tyś za taką wiązke. Dzięki bardzo jutro zobacze na zlomowcu screwy.gif

Napisano

> W ASO chcieli 2,500 tyś za taką wiązke.

Chyba chciałeś kupić kompletną instalację...

Napisano

Tak w ASO chcą za kawałek bylejakiej wiązki od 1000 do 2000 bynajmniej w Wa-wie, odemnie za wtyczkę do czujnika temperatury do kompa chcieli 1000 zł (wtyczka i parę kabelków), a chodziło mi o samą wtyczkę, a najlepiej same piny.

Niewiem na ilę będeę ci pomocny ale w Wa-wie Firma WEGA ul. Szczera 17 tel. (022) 863-85-37 może mieć takie piny.

Kupiłem u nich piny do wspomnianej kostki chyba za 1, 44 zł. brutto, czyli około 20 groszy za sztukę.

Napewno jak będziesz dzwonił to żądają numerów kostki, bo posługują się katalogami ze względu na zaopatrywanie warsztatów amochodowych. ja miałem łatwiej mieszkam w

W-awie podjechałem wypiąłem kostkę gość zobaczył jakie są piny (chodzi o rozmiar) i mi sprzedał.

Zadzwoń może coś gość ci pomorze, doradzi ale napewno będzie starał się ci pomóc - nie warto wywalać tyle kasy w ASO.

Załatwisz lub nie to odpisz, ewentualnie będziemy szukać dalej.

Napisano

> W ASO chcieli 2,500 tyś za taką wiązke. Dzięki bardzo jutro zobacze

> na zlomowcu

Spróbuj na Przeróbce przed wiaduktem (po lewej stronie).

Wiem, że swego czasu mieli sporo części różnej maści(przeważnie posortowane).

Napisano
  • Autor

Dziękuje Amberek . Dzisiaj dzwoniłem do jokera ale nie ma takiej czesci w sklepach z czesciami także nie mają . Pozdrawiam waytogo.gif

Napisano

> Dziękuje Amberek . Dzisiaj dzwoniłem do jokera ale nie ma takiej

> czesci w sklepach z czesciami także nie mają . Pozdrawiam

Podjedz do jakiegos zakladu montujacego instalacje lpg i popros czy mozesz przymierzyc wtyke od krokowca od lpg do swojego silniczka. Mysle ze bedzie pasowala bezproblemowo i nie powinna kosztowac zbyt wiele

Napisano
  • Autor

Także tak myślałem i w poniedziałek tak uczynie. Wielkie dzięki wszystkim za porady waytogo.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> Dzwoniłem do firmy Wega ale odprawili mnie z kwitkiem. Powiedzieli że takiego czegoś nie mają . Dałem zrobi elektrykowi

i teraz moja Asterka smiga. To że nie można dostac głupiej wtyczki to jest tylko możliwe w tym kraju. Dziękuje za pomoc Czesc Pozdrawiam i Życze Zdrowych I Wesołych Świąt drive.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.