Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BRC wielozawór - już 3-ci

Featured Replies

Napisano
Co może być przyczyną ciągłych problemów z wielozaworem? Pierwszy padł po niecałym roku (nie wskazywał poziomu i później przestał odcinać przy tankowaniu), drugi od razu nie odcinał i nie wskazywał (wymieniony po jakiś 2-ch tygodniach) no i obecny przez pierwsze 2 tankowania działał prawidłowo, a teraz wskazuje poziom ale nie odcina (siedzi w butli jakieś 3 tygodnie). Co jest, że to badziewie tak się wysypuje? Można coś samemu sprawdzić czy znów jechać do gazowników i znów będą wymieniać (jeszcze trochę i zaczną znaczyć albo plombować zawory zlosnik.gif )? Może te 2 ostatnie z jakiejś wadliwej serii hmm.gif
Napisano

Ja mam już drugi...pierwszy pokazywał ale nie odcinał...wymieniony na gwarancji i na razie działa...pokazuje lekko inaczej (przy tych samych ustawieniach w sofcie co ten poprzedni) i odcina trochę wcześniej (poprzedni 34,5 litra a ten 33,5 litra)...wymieniający po oględzinach tego pierwszego stwierdził, że nie wie dlaczego przestał działać...nic mu nie było...widać TTTM niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> ...widać TTTM

To znów umawiać się na wizytę zlosnik.gif

Napisano

> To znów umawiać się na wizytę

Najpierw zobacz czy pływak się nie podwiesił...spróbuj walnąć w butlę z gumowego młotka...jak to nic nie da, to raczej wymiana...tylko od razu mówię...mój gazownik chciał, żebym przywiózł mu paragon ze stacji, że zatankowałem do butli 42 litrowej 42 litry LPG...(weszło 41,2 l) dopiero wtedy chciał wymienić na gwarancji...

Napisano
  • Autor

> Najpierw zobacz czy pływak się nie podwiesił...

Raczej nie zwisł. Gdyby tak było to nie wskazywałby poziomu gazu, a wskazuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.