Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Paliwo w Białymstoku

Featured Replies

Napisano

Witam!

Po prostu nie mogę się nie podzielić szczęściem jakie mnie dzisiaj spotkało tankując na shellu (dokładnie na ul.Składowej...).

Ledwo ruszyłem z miejsca, a silnik tak jakoś dużo przyjemniej pomrukiwał, nie trzęsło tak budą (nie było taki wibracji jak zwykle). Jechało się duuuużo przyjemniej, jakby asfalt się wygładził. Jakoś tak ciszej... no i tego klekotania co zwykle nie było tak bardzo słychać.

Cudo po prostu polecam v-power rządzi 270635636-JUMP2.gif

W Auchanie tanio ale te paliwo jakieś takie byle jakie zolta.gif

Pozdrawiam

Napisano

Podzielam opinię o v-power (z pewnością 95).

Żadnego wzrostu mocy nie zauważyłem, ale silnik pracuje ciszej, równiej, mniej buczy przy wkręcaniu na obroty. Teraz poczekam prawie do rezerwy i zatankuję v-power do pełna, wtedy będzie bardziej wiarygodnie bo teraz to było pół na pół ze zwykłą.

Jednak czy warte to jest aż 40 groszy różnicy między Shell V-power 95, a zwykła 95 z Auchan czy Tesco. To już kwestia osobistego wyboru.

I jeszcze jedno: tuż obok stacji Shell jest Statoil gdzie Suprema 98 jest w cenie v-power 95. To paliwo też sprawdzę.

Pozdrówki

Napisano

to moja 3 zima z prawkiem i samochodem, pierwszy raz na shellu w zimie pomylilem normal diesel z V-power i teraz mam dalej diesla i na zime tankuje tylko v-power czuc roznice a w cenie to idzie przezyc bo zawsze to jak usluga serwisowa dla silniczka - duzo lepiej sie jezdzi i to sie czuje ... nawet moj ojciec co ma audi a6 3.0 v6 TDI mowi czuje roznice ... pozdrawiam cool.gif

Napisano

ja tam zawsze tankuje na shellu......

i jeszcze się nie zawiodłem smile.gif

Napisano

> Witam!

> Po prostu nie mogę się nie podzielić szczęściem jakie mnie dzisiaj

> spotkało tankując na shellu [...]

> W Auchanie tanio ale te paliwo jakieś takie byle jakie

> Pozdrawiam

Cześć

Polecam Supreme 98 ze Statoila teraz cosik koło 4 zł ale silniczek syczy i gwiżdże, aż miło pedał docisnąć. Teraz zatankowałem super plusa 98 na orlenie ale to nie to.

Pozdrówka

PS. W nowym roku mus się gdzieś na bezalkoholowe wybrać hmm.gif

20.GIF

Napisano

> Cudo po prostu polecam v-power

Wszystko zależy do czego tak naprawdę porównujesz tego v-powera, bo jeśli do paliwa z auchan to być może rzeczywiście jakąś różnice dostrzeżesz, ale jeśli będziesz porównywał je do innych paliw z firmowych stacji to tutaj moim zdaniem jest czysta autosugestia wyższości v-powera nad całą resztą.

Napisano
  • Autor

>to tutaj moim zdaniem jest czysta autosugestia

> wyższości v-powera nad całą resztą.

pewnie i tak. ale nie ma jak to ferrari na plakatach drive.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.