Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

instalka Tartarini

Featured Replies

Napisano

Proszę o Waszą opinię o instalacji LPG firmy TARTARINI

Mam zamiar zamontować ją w skodzie felicji LXi 1,3 ( MPi )

Napisano

> Proszę o Waszą opinię o instalacji LPG firmy TARTARINI

> Mam zamiar zamontować ją w skodzie felicji LXi 1,3 ( MPi )

Ja mam taką w Punto - bez większych zastrzeżeń. Spalanie średnio 7,5 l LPG/ 100 km (ale 80% to trasa), silnik czasami lubi zgasnąć jak wchodzę na luzie w zakręt. Poza tym - wszystko OK.

Napisano

Mam Tartarini w SC 1.1 MPI. Na początku były problemy ale z powodu buractwa gazownikow w Fiacie. Ale od tej pory a mineło 40 tys i nic nie robilem oprocz wymiany filtru powietrza. Chyba musze wreszcie wymienic swiece, filtr i przeprowadzic regulacje bo dwukrotnie przekroczylem termin zlosnik2.gif

Napisano

mam taką założoną u siebie przejechane 52 kkm i odpukać zero problemu , zakładaj w sprawdzonym warsztacie

pozdro

Napisano

Mam taka w PuntoII, przejechalem blisko 60 kkm, ostatnio wyszlo na badaniu technicznym, ze nie trzyma norm spalin na LPG, wiec pojechalem do gazownika na regulacje (jezdze systematycznie na przeglady co 20kkm) okazalo sie ze reduktor daje za wysokie cisnienie. Gazownik powiedzial, ze Tartarini robi sredniej jakosc reduktory, moj po niecalych 60kkm wymagal wymiany membrany i mial sporo nieszczelnosci. Pozatym instalka ok.

Napisano

Mam taka instalke w fiacie bravo, do tej pory wszystko ok.gif. Zakladaj w sprawdzonym warsztacie wink.gif

Napisano
  • Autor

Skąd moje pytanie ?

ano stąd , że w warsztacie w Szczecinie taką własnie instalację ze zbiornikiem w kole dla mojej skody z silnikiem MPi wyceniono na kwotę 2.400 + świece yikes.gif

Napisano

> Skąd moje pytanie ?

> ano stąd , że w warsztacie w Szczecinie taką własnie instalację ze

> zbiornikiem w kole dla mojej skody z silnikiem MPi wyceniono na

> kwotę 2.400 + świece

Ja za swoją zapłaciłem 2.750 wrrr.gif i to tylko dlatego, że montowałem w ASO żeby gwarancji (auto fabrycznie nowe) nie stracić sciana.gif

Wiem, wiem, z formalnego puntku widzenia tracę gwarancję tylko na te elementy, gdzie gazownik wchodził... Ale nie chciałem wozić się od gazownika do ASO gdyby coś nie działało, bo na 100% odsyłaliby od Annasza do Kajfasza angryfire.gif A tak ich robota cała i niech się doktoryzują w razie czego yay.gif Aha, i poza tym byli jedynym zakładem w okolicy montującym instalację II generacji do Puntolota biglaugh.gif Wszyscy inni się bali (plastikowy kolektor) boje_sie.gif

Napisano

Mam taką instalację w Punto II.Przejechałem na lpg już 60 kkm bez żadnych problemów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.