Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ALE JAJA !!! ZE STOłKA SPADłEM !!! CZYTAJCIE :)

Featured Replies

Napisano

witam:)

tak jak w tmecie, chyba juz gdzies to bylo tu na kaciku ale.... pochwale sie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151323162 chodzilo o ta tuba, wink.gif zainspirowany tematem i caly drzacy z podniecnia wyslalem do faceta maila

oto jego tresc....

--------------------------------------------------------------------------------

Treść wiadomości:

witam

mam takie pytanko czy ta tube zje mojego earthquakea ?? mam go mam na wzmaku xteca 500w rms ale jakos cienko gra.... a opis jest ciekawy....

facet odpisal mi dzis...

witam

jeżeli ma pan dobry wzmacniacz i da się pan temu glośnikowi powolutku rozegrać to zje earthquaka

no chyba, że ma pan magmę 12 z membraną pasywną - to wtedy trzeba zmienić magnes

ale jeżeli to jest db-12 to moja tuba jest lepsza

pozdrawiam

pphu perfect

no comment..... widac ze facet troche lipe wciska

a zeby nie bylo zadnych niedomowien to nie mam tego sprzetu o ktorym pisze tylko budzetowy zestawik taki jak w podpisie posta wink.gif

Napisano

Niema co... wrazenie robi rotfl.gif

Napisano

To jest totalny badziew ale jak nie można się firmą pochwalić to trzeba troche kit wciskać-a ludzie się na to nabierają hahaha.gif

Jeśli chodzi o tego sprzedawce to kupiłem u niego tanio skrzynke basową (samą) i jestem zadowolony z jakości itp. tyle mogę polecić waytogo.gif

Napisano

wywalam moj sprzet:

Quote:

Profesjonalna Tuba na zawody do kupienia w Polskce

albo jednak nie.... bo mnie sasiedzi zjedza

Quote:

Niestety tuba ugniata klatkę piersiową nie tylko w samochodzie ale okrutnie słychać ja na zewnątrz na ponad 150m

cala wies sie zleciala podobno

Quote:

Brzęczały szyby w całej okolicy i sąsiedzi powychodzili z domów.

devil.gif od siebie jedyne co moge dodac to to ze kocyk na obudowie wyglada na calkiem solidny grinser006.gif

Napisano

Quote:

Z tą tubą wygracie każde zawody, 140 dB w aucie pod wzmacniaczem 400 W macie gwarantowane.

400W chyba P.M.P.O

hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano
  • Autor

jak wyslalem maila do niego tonie odpowiadal z tydzien i myslalem ze facet nie chce sie wyglupiac i nie odpisuje ale jak napisal mi ze jak mam rockforda i mam jakies magnesy wymieniac itp...... to rece mi opadly

a wogole to zdaje mi sie ze nawet moj infinity ktory rodzynkiem nie jest i ma cewke odklejona od paru dni zagra lepiej wink.gif facet ma doskonale poczucie humoru..... ale jak by nie patrzec to zagrac rzeczywiscie moze okrutnie i zamielic powietrzem ale bedzie to gluche walenie mlotkiem o garnek....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.