Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny Zamek,problem z powiadomieniem migaczami

Featured Replies

Napisano

Mam u siebie centralny. Po jego wlaczeniu badz wylaczeniu jest powiadomienie w postaci 2 krotnego migniecia migaczami . .

Problem polega na tym ze od jakiegos czasu zawiesza sie jedna ze stron . . czyli mignie pierwszy raz, po czym prawa strona (pasazera) nie wylacza sie, a lewa gasnie i miga ponownie tak jak powinno byc . . Prawa nadal jest wlaczona . . Przestalem uzywac pilota gdyz jest to dosc meczace, stanie i wciskanie na przemian Wlacz/Wylacz az sie odwiesza migacze . .

Sprawdzilem juz Wlacznik Awaryjnych, czy on nie robi zwarcia, wyjalem przekaznik od migaczy i nadal jest to samo . .

Dodam ze nie posiadam alarmu w wozie . .

Co sie moglo sfiksowac confused.gifconfused.gif

Napisano

Widocznie sama centralka szwankuje. Może odłącz kierunkowskazy ityle. Bez tego da się żyć. Ja bym to u siebie dawno wywalił (bo wkurza mnie funkcja migania przy otwartych drzwiach) ale mam też alarm więc jak coś wyje pod oknami to chcę widzieć czy to nie mój astrolot.

Napisano

Z centralki alarmu/c.z. wychodzą ci dwa przewody do sterowania kierunkowskazami czy jeden?

Napisano

witam nie wiem jak jest w twoim centralnym (podaj nazwę sprawdż jak masz schemat montażu)u mnie ja mruganie prawej i lewej strony odpowiada ten sam przewód czytaj wyjście z którego rozchodzi się na prawą i lewa stronę (poprzez diodę) sprawdź wpięcie się w przewody od kierunków może coś nie łączy druga możliwość to sklejają się styki w centralne (ale to by musiało wychodzić z centralki na każdą stronę osobno sprawdź przede wszystkim wszystkie połaczenia centlalnego

Napisano
  • Autor

To zescie mnie zabili . . chetnie bym odlaczyl miganie tylko jest problem . . Ja za cholere nie weim gdzie ta centralka jest oslabiony.gif wiec nie wiem gdzie nawet szukac tego barachla . .

Napisano

> To zescie mnie zabili . . chetnie bym odlaczyl miganie tylko jest

> problem . . Ja za cholere nie weim gdzie ta centralka jest

> wiec nie wiem gdzie nawet szukac tego barachla . .

a central masz fabryczny?

Napisano
  • Autor

> a central masz fabryczny?

nie wiem jak to rozpoznac . . jak kupilem juz byl . . 2 piloty i wsio . . confused.gif

Centralka jest na wszystkie drzwi + klapa tylna

Napisano

> nie wiem jak to rozpoznac . . jak kupilem juz byl . . 2 piloty i wsio

> . .

> Centralka jest na wszystkie drzwi + klapa tylna

Z forum mi się kojarzy (nie dam sobie za to nic uciąć grinser006.gif) że fabryczna centralka jest umieszczona w bocznym słupku po stronie kierowcy.

Jak central był dokładany to już zależy od montażysty ale może być w lewym przednim słupku lub schowana gdzieć pod deską koło bezpieczników - ja właśnie tam ją upchałem.

Napisano

> ja właśnie tam ją upchałem.

To jeszcze powiedz gdzie chowasz kluczyki... wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> hehe... dobre.

To wyedytuj swojego posta i skasuj miejsce UKRYCIA sterownika alarmu. Kto wie kto to czyta... wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> To wyedytuj swojego posta i skasuj miejsce UKRYCIA sterownika alarmu.

> Kto wie kto to czyta...

> Pozdroofka

Bez przesady.

Jak ktoś naprawdę chciałby mi wyhaczyć astrolota to pewnie i tak bym go już nie miał....

Pozatym osobiście uważam że autoalarm to żadne zabezpieczenie bo jak właściciel go nie usłyszy to każdy na to leje że coś wyje. Liczy się zabezpieczenie które nie pozwoli odjechać złodziejowi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.