Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka pytań...

Featured Replies

Napisano

Witam, mam kilka pytań. A więc po kolej:

1) przepaliła mi sie żarówka postojowa (lewy przód), wymieniłem ją na nowa (cena około 2 zł) ale od tego czasu co kilka przejazdów autem żarówka gaśnie i zapala się kontrolka na desce rozdzielczej, grzebałem już chyba na wszystkie sposoby przy niej i ciągle to samo... może ktoś miał podbny problem z brakiem styku... bo chyba nie ma innej przyczyny....

2) moje punto ma komputer, ale nie ma w nim temperatury zewętrznej, chciałbym więc dołożyć sobie termometr. Robił może ktoś coś takiego, chciałbym wiedzieć gdzie go umieścić tzn. zarówno czujnik zewnętrzny żeby nie było przkłamań jak i gdzie zamocować wyświetlacz w aucie. Nie chciałbym żeby był przyklejony na srodku deski, wolałbym jakieś subtelne miejsce. Może macie jakieś sprawdzone miejsca mocowania i modele termometrów, które ładnie komponują się z wnetrzem P II...

3) czy ktoś wie czy w fabryczne miejsca montażowe z przodu w dzwiach zmieści się zestaw głosniczków JBL GTO 6507C, chodzi mi wyłącznie o wykorzystanie miejsc fabrycznych tzn otwory w drzwiach i miejsca przy lusterkach (wiadomo że będzie wygłuszenie drzwi, i jakiś mod żeby nie przykręcać głośników do palstiku...) a jeżeli ten model głośników nie pasuje to może macie jakieś inne sprawdzone które pasują w te miejsca...

dziękuje za wszystkie rady i odpowiedzi. Pozdrawiam Marcin

Napisano

> Witam, mam kilka pytań. A więc po kolej:

> 2) moje punto ma komputer, ale nie ma w nim temperatury zewętrznej,

> chciałbym więc dołożyć sobie termometr. Robił może ktoś coś

> takiego, chciałbym wiedzieć gdzie go umieścić tzn. zarówno

> czujnik zewnętrzny żeby nie było przkłamań jak i gdzie zamocować

> wyświetlacz w aucie. Nie chciałbym żeby był przyklejony na

> srodku deski, wolałbym jakieś subtelne miejsce. Może macie

> jakieś sprawdzone miejsca mocowania i modele termometrów, które

> ładnie komponują się z wnetrzem P II...

najlepiej jest tak:

277219794-01.jpg

ale tak tylko w mk2FL i to w nielicznych wersjach zlosnik.gif

Napisano

a co on Ci za temperaturę pokazuje icon_eek.gif

Napisano

> a co on Ci za temperaturę pokazuje

to w lecie było 270751858-jezyk.gif nagrzane blachy, zabawa w pełnym słońcu itp zlosnik.gif

ale fakt, że zawyża o ok 3-5* - myśle, że jak sie zrobi cieplej to bede go jakoś skalował żeby dokładniej było zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Wszystko pięknie...ale pod warunkiem że ma się P II FL i to lepiej wyposazony model, mnie interesuje jak to zrobić w P II i to w wersji SX czyli takiej pozbawionej grubszych ekstrasów... Nie wierzę że nikt tego nie robił, tak samo jak z tymi głośnikami, bo fabryczne takie jak np mam ja są hmmm delikatnie mówiąc kiepskie....wszystko ma grac z radiem na cd (póki co jest tam JVC - kupiłem je razem z autem), ale czeka też tuba na tył... tak więc fabryke z przodu muszę poprawić...

Napisano

> Wszystko pięknie...ale pod warunkiem że ma się P II FL i to lepiej

> wyposażony model, mnie interesuje jak to zrobić w P II i to w

> wersji SX czyli takiej pozbawionej grubszych ekstrasów...

ja mam HLX... i też temperaturki nie mam, chyba w mk2 nie było takiego wskaznika ... więc raczej sobie odpuść i ewentualnie domontuj jakiś zewnętrzny wskaźnik ...

Napisano

> ja mam HLX... i też temperaturki nie mam, chyba w mk2 nie było

> takiego wskaznika ... więc raczej sobie odpuść i ewentualnie

> domontuj jakiś zewnętrzny wskaźnik ...

w mk2 nie było - w FL był tylko w wersjach z klimą automatyczną wink.gif

Napisano
  • Autor

No właśnie chce sobie wsadzić coś takiego ale jakoś mało opinii jest co kupić i gdzie to pomontować żeby było ok, we wczesniejszych postach (z archiwum) był jakiś taki co w miejsce popielniczki pasowal, ale za cholere nie moge go na allegro znaleźć... no a co głośników JBL-a nikt w drzwi nie wkładał tyle że mi chodzi o ten konkretny model http://www.allegro.pl/item153287928_jbl_gto_6507_cs_warszawa_od_ss_.html myślalem że może ktoś coś poradzi

Napisano

> najlepiej jest tak:

> ale tak tylko w mk2FL i to w nielicznych wersjach

skąd masz takie "piękne" zegary?? grinser006.gifgrinser006.gifzlosnik.gifzlosnik.gifyikes.gifzlosnik.gif jakoś niedowidzisz, że takie duuuuże cyferki??? screwy.gif270635636-JUMP2.gifboje_sie.gifzeby.GIF20.GIF

a czamu przyciski zegara takie porozrzucane na boki?? yikes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.