Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czujnik płynu chłodniczego

Featured Replies

Napisano

hej,

niech no mnie ktoś oświeci - jaki czujnik (znaczy od jakiego wozu) pasuje ładnie do eFki (ładnie znaczy bez przeróbek)?

słyszałem że od Calibry jest za długi. A GSI, Vectra, Omega? Inne?

pzdr.

Napisano

Pasują od większości modeli z tego co wiem tylko żebyś się nie naciął tak jak ja kupiłem czujnik który współpracuje z midem a niestety nie posiadam mida. Musiałem zlecić elektronikowi zrobienie układu odwracającego. Ponieważ ten do mida działa odwrotnie (Obwód jest zamknięty jak pływak jest u góry czli jak podłączysz bezpośrednio do żarówki to póki będziesz miał płyn to będzie ci się świeciła na desce.)

Oczywiście jak już zdobędziesz taki czujnik na WoA jest opis jak mechanicznie go przerobić.

Napisano

źle mnie zrozumiałeś ja po prostu powiedziałem koledze który się tym para żeby mi to zrobił z racji tego że on ma wszystkie podzespoły potrzebne w domu, ma też dobrą lutownicę i płytki . Koszt całkowity zrobienia łącznie z częściami 0,00000000 NIC a jak ja musiałbym to zrobić to zajęło by mi to trochę czasu (nie wiem ile ) no i pewnie musiałbym kupić do tego elementy grinser006.gif

Do tego dostałem biglaugh.gif jeszcze za free interfejs do opla

Napisano

> ja po prostu powiedziałem koledze

Nie no... Jest różnica miedzy "zleciłem elektronikowi" a "powiedzialem koledze" wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> Nie no... Jest różnica miedzy "zleciłem elektronikowi" a

> "powiedzialem koledze"

> Pozdroofka

no dobra wink.gif ale wiadomo o so chodzi. Jak będę czasowy to do końca tygodnia podepnę czujnik i jeszcze może przed wyjazdem do wawy skasować błędoki a po powrocie będę sprawdzał czy coś się zmieniło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.