Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co sadzimy o Evada 2.0

Featured Replies

Napisano

namawiaja mnie na kupno Evady 2.0 rok 2005 przebieg 30000km.

jak sie ten typ ma, typowe klopopty.

czego sie wystrzegac.

prosze o powazne opinie 20.GIF

Napisano

> namawiaja mnie na kupno Evady 2.0 rok 2005 przebieg 30000km.

> jak sie ten typ ma, typowe klopopty.

> czego sie wystrzegac.

> prosze o powazne opinie

to ma stary dobry silnik 2.0 taki jak w Nubirach ?

nie przepłacaj i bierz smile.gif

Napisano

sprawdź czy nie swieci sie kontrolka

ABSu bo te modele mialy klopoty z piasta i efektem tego była wymiana całej piasty. Samochód nawet ciekawie się prowadzi, zawieszenie jest inne niz w leganzie. Tak naprawdę to zawieszenie EPIKI jest takie samo jak w EVADNZIE, oczywiscie sa male przeróbki a ogólnie to jest to samo. Jak dla mnie to wym samochodzie jest jeden minus -jak ustawiałem fotel kierowcy to poprzez brak regulacji osiowej kolumny kierownicy mialem mało miejsca nad głową. Efekt ten był konsekwencja duzego kąta pochylenia przedniej szyby, w epice juz tego problemu nie ma.

A i jeszcze jedno mi sie przypomniało, na początku srzedaży w Polsce evadny mialy biale tarcze zegarów , potem zrezygnowano z tego i mialy czarne. Efekt podświetlenia w nocy tych zegarów był rewelacyjny.

Napisano

> sprawdź czy nie swieci sie kontrolka

> ABSu bo te modele mialy klopoty z piasta i efektem tego była wymiana

> całej piasty.

Nie zapominajmy też o usterce polegającej na przegniciu głównej wiązki która zanaduje sie w PL nadkolu wink.gif Jeśli jest żaśniedziała to występuje problem z elektryka, np. nie działają el. lusterka, brak swiateł, nie działją el. szyby, itp. Pozdrawiam:)

Napisano

> namawiaja mnie na kupno Evady 2.0 rok 2005 przebieg 30000km.

> jak sie ten typ ma, typowe klopopty.

> czego sie wystrzegac.

> prosze o powazne opinie

Nie znam szczegolow technicznych. Ale przez 3 miesiace bylo to moje auto sluzbowe but.gif . W porownaniu z Aveo i z Lanosem - nie ma porwnania. Bylem zachwycony. W porownaniu z samochodami w swojej klasie - godny konkurent. Nie podoba mi sie wyglad zewnterzny, ale jak usiadzie sie w srodku zapomina sie o wszystkim. Komfort, osiagi i koszty eksploatacji sa ok. Nic tylko kupowac. Zwlaszcza, ze auto jeszcze na gwarancji.

Napisano

prawde powiedziawszy to o tej wiązce nie słyszałem, może to mialy starsze roczniki modelowe(w końcu ten samochód produkowany był od 2003r). A i jeszcze jedno fajnie by było gdybys trafił na rocznik modelowy MY05 bo tam doszło w standrdzie podgrzewanie przedniej szyby, składane elektrycznie lusterka, prawe lusterko zminiajace automatycznie kąt nachylenia kiedy cofamy i wyłącznik świateł po zgaszeniu silnika(tego nie jestem pewien).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.