Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CO TO JEST????DMUCHAWA???

Featured Replies

Napisano

Siema. mam problem z dmuchawa a dokladnie z cieplym powietrzem. Gdy wlacze zeby lecialo cieple to leci przez jakis czas az tu nagle... leci juz zimne powietrze i nic sie nie da ustawic zeby znowu lecialo cieple.:( gdy wylacze silnik i wlacze ponownie to leci gorace ale to nie rozwiazuje mojego problemu? Jaka moze byc tego przyczyna??? dodam ze czasem z okolic pokretel i/lub zegarow slychac dziwne tykanie jak sie wlancza i wylancza nawiew POMOCY dzieki POZDRO cool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Napisano

jesli dmuchawa pracuje a zamiast cieplego leci zimne to w/g mnie jest zapowierzony uklad

Napisano
  • Autor

tylko chodzi o to ze przez jakis czas leci bardzo cieple powietrze i znika ale nie zawsze??? jak mozna to odpowietrzyc i moze jakies inne sugestie macie POZDRO

Napisano

a jak jedziesz to bulgoty slyszysz z okolicy nagrzewnicy

Napisano

jak regulujesz temperature to płynnie czy też skokowo??

umnie było podobnie i musiałem naprawiać przełącznik regulacji temperatury

Napisano
  • Autor

nie nic nie slysze zadnego bulgotu wink.gif i przepacznik chodzi wedlug mnie plynnie... ja juz glupieje od tego bo raz jest dobrze a raz zimno jak na polu:( niedobrze dziwne to zjawisko strasznie i te dziwne dzwieki slabe ale slyszalne czasami z okolicy zegarow lub konsoli dmuchawy...co moge zrobic...??? confused.gif

Napisano

a jaką masz skalę niebiesko-czerwoną czy też z podziałką temperatury

u mnie poprzedni właściciel popsuł ten przełacznik i musiałem go naprawić

ten przełącznik powinien chodzić skokowo a nie płynnie

Napisano
  • Autor

> a jaką masz skalę niebiesko-czerwoną czy też z podziałką temperatury

> u mnie poprzedni właściciel popsuł ten przełacznik i musiałem go

> naprawić

> ten przełącznik powinien chodzić skokowo a nie płynnie

mam podzialke temp nie bez kolorow i niby jest tam jakis przeskok pomiedzy stopniami ale czy to rzeczywiscie moze byc od tego??? confused.gif

i ile Cie to kosztowało i rozumiem ze pomogło???YO

Napisano

u mnie była tylko płynna regulacja i tak jak u ciebie z ciepłem

koszt parę minut rozbiórki i prawidłowego złożenia przełącznika

ale u ciebie może być jednak coś innego skoro mówisz że masz skokową regulację . a układ masz dobrze odpowietrzony?

Napisano
  • Autor

hmm no wlasnie nie wiem czy jest dobrze odpowietrzony ale z tego co pamietam to chyba sam sie powinien odpowietrzyc jakos...?? jak sie myle to napiszcie co mam zrobic:)

Napisano

sposób odpowietrzenia znajdziesz na śmietniku

być może nagrzewnica tobie siadła albo przełącznik regulacji temperatury

Napisano
  • Autor

zauważyłem jeszcze ze to dziwne tykanie wydobywa sie jakby ze schowka...cosik tam jest do dmuchawy...??chyba tak jak sie nie myle:) i jak np daje zmiane powietrza w kabinie na obieg zamkniety to sie z okolicy schowka wydobywa wlasnie ten dziwny dzwiek jakby ciche stukanie ...cos takiego

Napisano

> Siema. mam problem z dmuchawa a dokladnie z cieplym powietrzem. Gdy

> wlacze zeby lecialo cieple to leci przez jakis czas az tu

> nagle... leci juz zimne powietrze i nic sie nie da ustawic zeby

> znowu lecialo cieple.:( gdy wylacze silnik i wlacze ponownie to

> leci gorace ale to nie rozwiazuje mojego problemu? Jaka moze byc

> tego przyczyna??? dodam ze czasem z okolic pokretel i/lub

> zegarow slychac dziwne tykanie jak sie wlancza i wylancza nawiew

> POMOCY dzieki POZDRO

Jak ustawisz temperaturę i dasz na "AUTO" to po pewnym czasie będzie lecieć chłodne powietrze (po rozgrzaniu wnętrza).Tak powinno być.....

A sprawdź tak: daj nawiew na np."3" i temperaturę na MAX. Jeśli non stop nie leci ciepłe powietrze to rzeczywiście coś masz nie tak... hmm.gif

Napisano
  • Autor

tak wlasnie mi sie dzieje ze daje nawiew na 3 i na najwieksza temp i leci cieple jakis czas czasmi dlugo a czasem krutko zalezy jak sie autku spodoba. ALE dzisiaj jadac sobie mialem ustawiony sile nawiewu na 3 i bylo na max ogrzewanie iaz tu nagle 270751858-jezyk.gif sam sie daje na 4 nawiew tzn z taka sila wialo smile.gif i tak przez pare razy bez przerwy potam jak walnalem w schowek to juz bylo good napiszcie co jest w schowku...?? nagrzewnica jest za schwkiem czy cos w tym stylu bo to mi sie wszystko w calosc sklada bo dziwne tykanie tez czasem z tamtad slychac smile.gif...POZDRO cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.