Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ktoś mnie walnął na parkingu

Featured Replies

Napisano

Piszę, żeby się wyżalić. Dziś zauważyłem, że mam wgięcie blachy na prawym błotniku tuż przy samym przednim kierunku i lekko nadpęknięte szkło. Jakiś rant.gif musiał mnie dziabnąć. Wgniecenie wielkości 2 złotówki, na szczęście lakier nie uszkodzony. A taki byłem dumny z niepokalanego Astrolota. Ani jednej ryski, 10 lat przeżyła. I komu to panie przeszkadzało... furious.gif

Pozdrawiam

Napisano

Biedaku 275490107-glaszcze.gif

Są zakłady blacharskie w których za stówkę usuną to bez uszkodzenia lakieru.

Napisano

ludzie sa bez serca.. mi kiedys wgnietli cale drzwi do srodka... wychodze sobie rano do roboty, jesczze bylo ciemno... podchodze do bryczki i widze ze lusterko wisi... szlag mnie trafil zaczelem sa tym "bawic" bo dyndalo i nie chcialem lakieru uszkodzic... poznie sie zrobilo jasniej i zobaczylem ze drzwi sa wgniecione do srodka... masakra lakier popekany, miejscami odprysnal... myslalem ze padne... jakis czas pozniej poobrywali mi znaczki.... nni ctylko zabic. wapojczuje

Napisano

Mi kiedyś żona załatwiła drzwi pasażera w starym poldku. :-)

Jaja były bo nie zauważyłem tego. Dopiero jak chciałem drzwi otworzyć od pasażera to poczułem jakiś opór. Patrzę a tam prawie dziura do środka. yikes.gif

Jak zapytałem co się stało to nic nie słyszała i nie widziała. Okazało się, że to tylko słupek od bramy.

Taki tyci tyci, że można było nie zauważyć.

Tylko, że i brama ucierpiała bo aż zawias się urwał. yikes.gif Teraz to kupa śmiechu ale wtedy byłem nieźle wpieniony.

Ale w końcu to tylko kawałek blachy. Auto, żecz nabyta zlosnik.gif

Pozdrawiam.

Napisano

Odkąd stawiam auto na większym i tłocznym publicznym parkingu w okolicach centrum na moim autku niemal systematycznie przybywa smug, dołków i obrarć...

I tylko patrzeć i rozkładać ręce bo wiadomo - nie do upilnowania... tuk.gif

Napisano
  • Autor

> Ale w końcu to tylko kawałek blachy. Auto, żecz nabyta

Jakoś mi się lepiej zrobiło, jak to przeczytałem. Masz 100% racji. Poza tym przypomniałem sobie pobyt we Włoszech. Tam znaleźć auto bez pogiętej blachy czy obtarć można tylko w salonie samochodowym. I jakoś nie płaczą.

Pozdrawiam

Napisano

> Jakoś mi się lepiej zrobiło, jak to przeczytałem. Masz 100% racji.

> Poza tym przypomniałem sobie pobyt we Włoszech. Tam znaleźć auto

> bez pogiętej blachy czy obtarć można tylko w salonie

> samochodowym. I jakoś nie płaczą.

> Pozdrawiam

Tylko że oni kupią sobie szybko nowy z salonu do obijania a większośc z nas może pomażyć o salonowym hehe.gif

Napisano

Twój astrolot to tylko trochę blachy. A w ułamku sekundy może stać się kupą złomu. Ciesz się, że to tylko małe wgniecenie, a poza tym wszyscy zdrowi 893goodvibes.gif

Parę dni temu pod pociąg którym podróżowałem wpakował się człowiek samochodem na niestrzeżonym przejeździe. Przeżył pies-pasażer. To tak dla zachowania właściwej skali, kiedy wkurzacie sie za obite drzwi (sam się też wkurzam).

k.

Napisano

> Piszę, żeby się wyżalić. Dziś zauważyłem, że mam wgięcie blachy na

> prawym błotniku tuż przy samym przednim kierunku i lekko

> nadpęknięte szkło. Jakiś musiał mnie dziabnąć. Wgniecenie

> wielkości 2 złotówki, na szczęście lakier nie uszkodzony. A taki

> byłem dumny z niepokalanego Astrolota. Ani jednej ryski, 10 lat

> przeżyła. I komu to panie przeszkadzało...

> Pozdrawiam

ehh a mnie na parkingu pod hipermarketem ktos wepchną wozek w lewe tylnie drzwi, odprysła farba do podkladu i niezle porysowany lakier

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.