Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niedzlenie dłubanie przy przekoszu

Featured Replies

Napisano

Z tego powodu, że zrobiłem sobie dzisiaj wolne od nauki jump.gif co by się za bardzo nie przemęczać... postanowiłem podłubać przy kropku i zrobić kilka zaległych spraw...

pierwsze primo

Poprawiony centralny. Od kilku dni nie otwierały mi się drzwi kierowcy.

Diagnoza - prawdopodobnie poluzował się łącznik pomiędzy siłownikiem a prowadnicą od zamka. Po ściągnięciu boczku okazało się,ze poluzowała się jedna śrubka. Przykręcona, przesmarowane... i wszystko działa jak powinno..

Przyczyna powyższego powodu. Wsiadam do auta i z przyzwyczajenia łokciem naciskam na rygielek aby zamknąć drzwi w aucie. Stąd ów powód zajścia się narodził.

Chciałem wyciągnąć w zasadzie cały zamek od strony kierowcy i przeczyścić go... a następnie wstawić tą malutką blaszkę, bo przez dziurkę oink.gif wpada masa syfu. Jenak poprzedni właściciel usilnie chyba kiedyś też chciał to zrobić i wyrobił jedną śrubkę (imbusa frown.gif) nie chciałem jej odkręcać... najpierw sprawię sobie nową w jej miejsce a potem się tym zajmę.

Drugie primo...

Na ostatnim spocie w Nędzy przy przekładce kół Babarthowych okazało się,ze końcówki od śrub antykradzieżowych są już mocno wyrobione i przydałoby się je wymienić...

Tak więc nareszcie przyszła ta chwila i wsadziłem nowy zestaw... teraz mogę przynajmniej spokojnie jeździć wiedząc, że jak przebiję koło... co należy odpukać 270747800-sex.gifoink.gifzlosnik.gif to go nie odkręcę...

Plany na najbliższy tydzień...

załatwić wyżej wymienioną śrubkę od zamka...

zanabyć lakier do pomalowania konsoli i panelu od szybek

Zakupić zestaw do wymiany rozrządu, klocki hamulcowe i jeszcze kilka innych gratów jakie zdałoby się wymienić...

pozdro i miłej niedzieli wszystkim życzę wink.gif bo pogoda zacna... nic tylko by się pogrillowało... ale jakoś nikt z ekipy się nie krzyczy a może coś zrobimy gdzieś na parkingu tak w środku Polski hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

wink.gifJa też mam wiele zaległosci -ale poczekam -nie bede tego robił w niedzielę

Ale i tak potwierdzasz fakt ze usterki nalezy robic jak tylko sie pojawią bo moze byc gorzej.....usterka tworzy awarię a ta już potrafi unieruchomic auto claps.gif

Napisano
  • Autor

> Ja też mam wiele zaległosci -ale poczekam -nie bede tego robił w

> niedzielę

> Ale i tak potwierdzasz fakt ze usterki nalezy robic jak tylko sie

> pojawią bo moze byc gorzej.....usterka tworzy awarię a ta już

> potrafi unieruchomic auto

w sobotę jestem na uczelni... a w ciągu tygodnia nie mam czasu...tak więc dzisiaj byłą jedyna wolna chwila wink.gif

Napisano

> więc dzisiaj byłą jedyna wolna chwila

Chyba że jak ja siedzisz w pracy frown.gif przy takiej pogodzie to aż sie chce płakać

Napisano

> w sobotę jestem na uczelni... a w ciągu tygodnia nie mam czasu...tak

> więc dzisiaj byłą jedyna wolna chwila

Ależ ja to rozumiem 20.GIFi zgadzam sie z Tobą kiedys też wiele robiłem w niedzielę teraz zmienił sie mój charakter pracy i godziny wiec mam również czas w dzień normalny waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Ależ ja to rozumiem i zgadzam sie z Tobą kiedys też wiele robiłem w

> niedzielę teraz zmienił sie mój charakter pracy i godziny wiec

> mam również czas w dzień normalny

zazdroszczę... teraz to co sam powymieniać to zrobię sam... a siakieś większe dłubania pozostawiam na robocz spota majowego na śląsku

Napisano

niedzielna praca w niwecz sie obraca nono.gif

w niedziele to sie motorkiem jeździ zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> niedzielna praca w niwecz sie obraca

> w niedziele to sie motorkiem jeździ

jak się ma to się jeździ hehe.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.