Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamiana na Fiata Coupe 2.0

Featured Replies

Napisano

Witam smile.gif

Mam opcje zamienic sie moja Maria Weekend 1.6 '99 z gazem, klima...

Na Faiata Coupe 2.0 96' skóra, klima bez gazu passed_out.gif

Była przywieziona ze szwajcari jakis czas temu.

W mojej to bym musial przednie amory wymienic i jest problem z gazem (ustawic pod egzaminerem itp bo komp szaleje od gazu - czyli standart)

i pytanie jesli coupe okaze sie w dobrym stanie czy opłaca sie zamieniac? ewentulanie jaies dopłaty?

no i co wiecie o tych autkach.

kusi mnie te 155 koni ale brak gazu i rocznik slinka.gif

pozdrawiam

Napisano

Daruj sobie kupete sprzed 1997 roku . W 1996 r. Coupety miały jeszcze silniki 16V ( a nie 20 V jak po 1997r) które okazaly sie bardzo awaryjnymi motorami w tych samochodach . Prawda jest taka, że aby trafic na dobrą Coupetę, trzeba wydać sporo więcej niż na Maryśkę z 1999 roku - nawet z klimą . Moja rada - odpuść sobie

Ps. Marea 2.0 też ma moc oscylującą wokół 150 KM wink.gif - pomyśl o tym.... jeżeli oczywiscie koniki sa jedynym czynnikiem który Cię korci

Napisano
  • Autor

to jest fura mechanika u ktorego byłem i ja wysoczyłem z pomysłem zamiany. ale tez tak mysle ten dziwolag nie wiadomo jaki bedzie

Napisano

>. ale tez tak mysle ten dziwolag nie wiadomo jaki bedzie

NO - może nie dziwoląg zlosnik.gif. Coupe to piekny samochód, z tym ze trzeba nieźle sie naszukać, zeby kupić dobry egzemplarz. POdejrzewam że 2.0 16V z 96 roku - nawet od mechanika może mieć sporo kaprysów - duuużo więcej niż Twoja Marea. Wiec- jesli masz kase i chcesz dobre Coupe, to lepiej przygotuj min. 20 tysiaków , jeśłi tyle nie masz - to sie w to nie pakuj smile.gif

Napisano

Kumpel kupił pół roku temu i po 3 tygodniach po założeniu gazu przestał jeździć bo silnik zatarł właśnie w 2,0 16V.

Tylko że jak on jeździł grinser006.gif

Napisano
  • Autor

kurde własnie to jest 16v czyli 136 koni slinka.gif łeee

to sie problem rozwiazał

a panowie odwieczny problem jak sprawdzic samochod tak zeby byc pewnym ze jest w dobrym stanie?

Napisano

> NO - może nie dziwoląg . Coupe to piekny samochód,

IMO piękne to tam są tylko silniki 20VT układ hamulcowy i parę innych mechanicznych drobiazgów z tej wersji rotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> a panowie odwieczny problem jak sprawdzic samochod tak zeby byc

> pewnym ze jest w dobrym stanie?

nie da się - nowy czy używany i tak zawsze ponosisz pewne ryzyko ze kupisz strucla. Mozna jedynie je nieco zminimalizowac - chociaż słyszałem historię o kobietach, które kupiły samochód (oglądały go razem z zaprzyjaźnionym mechanikiem), przyjechały nim do domu i okazalo sie po ogledzinach na stacji diagnostycznej że jest po cięzkim dachu a co więcej brak w nim amortyzatorów icon_eek.gif

Napisano

> A Ty swoją jeszcze jeździsz?

Niestety nie - sprzedałem i kupiłem za to pustaki ceramiczne hehe.gif

Napisano

ja bym si e nie zastanawiał ............miałem możliwość kupienia coupe z 97r za 11kzł i ocknołem się jak mi właściciel powiedział ile pali....... jednak klekot bravolocik wygrał ranking , a poza tym ta cena wydała mi sie zbyt podejrzana , bo oglądałem na otomoto podobne i były o wiele droższe ..............

Napisano

> kurde własnie to jest 16v czyli 136 koni łeee

> to sie problem rozwiazał

daj se siana, bo tylko gnoju sobie narobisz

Napisano

w wagonie też możesz mieć 155ps

zamień na vis'a palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.