Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cieknoca rynienka dachowa.

Featured Replies

Napisano

Cześc Koledzy. Chciałbym podzielic się zwami niecodziennym proplemem. Bez większych problemów ( wymieniałem termostat ) od 4 lat użytkuję AII z 2001r, przejechałem ponad 70tys km i bylo ok. Przed świętami zauważyłem zaciek od wody nad prawymi tylnymi drzwiami, zdemontowalem rączkę, odgołem podsufitówkę i szok- woda. Woda przedostaje się na złączu między dachem a bokiem auta w rynience. Moje zaufanie do samochodu automatycznie spladło,bylem pewien, teraz już nie dam głowy czy moja asterka nie byla wyciągana z "kostki". Patrząc na rynienkę nie widac żeby coś bylo tu naprawiane ale dlaczego leci woda? Jeśli spodkaliście się kiedyś z taką przypadłością to proszę napiszcie. Dziś byłem w zakladzie montującym szyby, chlopacy zdieli listwę ozdobną i na całej długości dachu (łączenie blach w rynięce) skleili klejem do szyb ( czarnym). z niepokojem czekam na efekt.

POZDRAWIAM- MILEGO DNIA

Napisano

Tu:

klik

jest manual jak uszczelnić. W zasadzie sens jest taki jak Ci mechaniory zrobili: zalepić złacze. smile.gif

Pozdroofka

Napisano

gdyby to było kombi to jeszcze nieszczelne religi wchodzą w grę ale to - kurde - co za dziadostwo. Pierwszym moim samochodem był ponad dwudziestoletni Golf i nie było mowy o jakichś przeciekach na łaczeniach blach ...... porażka

zobacz pod dywanikami czy nie masz basenu bo może jakoś ściekało od dłuższego czasu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.