Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amorki wymienione - miód

Featured Replies

Napisano

Witam,

Po 140kkm bolid doczekal sie nowcyh amorkow, na razie przod. I tu przestroga. Jesli macie przejechane te 100kkm i ktos mowi wam, ze sajeszcze ok (np na przegladzie) olejcie go. Po wymianie samego przodu niewiarygodna poprawa pewnosci prowadzenia.

PS przy prawej stronie ukrecilem srube mocujaca łożysko/poduszke amortyzatora (jedna z trzech, zewnetrzna). Jak oceniacie jakies niebezpieczenstwo urwania tego mocowania? Jutro bede staral sie to zrobic (dzis jzu ciemno a na parkingu robie) ale po wstepnych probach nic sie nie dzieje.

Napisano

Ja mam 190 kkm i puki co nie wymieniam, komp pokazuje 65 % hehe.gif

Doczekam aż żygną olejem albo już będzie booyać, jeździełem na gorszych i było dobrze, jeśli się jeździ pewnie a nie za*ierdala smile.gif

Napisano

Urywanie się tych śrub to standatd też tak miałem dorażnie możesz wkrecic zwykłą śrube(jęślu udało ci sie wykrecić starą), ale najlepiej kup orginalną w ASO koszt coś około 5zł nie pamietam, bo jest to sruba utwardzana o większej twardości i jak sam zauważyłeś z większą :główka" grinser006.gif

Napisano

> Witam,

> Po 140kkm bolid doczekal sie nowcyh amorkow, na razie przod.

A jakie założyłeś bo ja jadę jutro na wymianę i w sumie albo Monroe albo Kayab.

Napisano

> A jakie założyłeś bo ja jadę jutro na wymianę i w sumie albo Monroe

> albo Kayab.

Monroe są ok jak ja założyłem to nawet droga hamowania się skróciła zeby.GIF tylko ze jeden amor miałem 0 % zeby.GIF a drugi 40 zeby.GIF , zdania są podzielone jak Kayaba to tylko oryginalne a obecnie jest więcej podróbek powiedzmy (może i obydwa rodzaje są oryginalne ale różnią się miejscem produkcji)

Napisano

> Monroe są ok jak ja założyłem to nawet droga hamowania się skróciła

żartujesz sobie?? prawda??

To tak jak byś powiedział że załączenie świateł spowodowało nawet lepszą widoczność w nocy......

Przecież to oczywiste bo jak nie ma amorków to koła mają gorszy kontakt z jezdnią podczas jazdy (bo droga nie jest idealnie gładka i każda nierówność może spowodować utratę przyczepności)

Napisano
  • Autor

> A jakie założyłeś bo ja jadę jutro na wymianę i w sumie albo Monroe

> albo Kayab.

Kayab

Napisano
  • Autor

Dzis wymienilem tyl. Kurcze moj poprzedni optymizm byl przedwczesny. Teraz to jest miód, glownie chodzi o hamowanie i zupelny (no prawie) brak nurkowania. Zakrety takze lepiej.

PS nawet nie wiedzialem, ze tyl tak szybko idzie. Śmietnikowe manuale sa przesadnie pesymistyczne. Samemu, bez kombinowania robii sie to migiem.

Napisano

Jak jest bardziej twardo to powiedz czy bardziej ci trzeszcza plastyki ? cool.gif

Napisano
  • Autor

> Jak jest bardziej twardo to powiedz czy bardziej ci trzeszcza

> plastyki ?

He smile.gif ciezko powiedziec, gdyz te stare trzeszczenai zagluszaja pewnie nowe smile.gif A tak powaznie to raczej bez zmina w trzeszczeniu. Dodam, ze w dlugi weeknedzik, pewnego upalnego dnia robie WALKE Z HALASEM. 3 tasmy SOUDAL 10cmx10m kupione. Po tym bedzie walka z plastikami. Ma byc cicho !!!! smile.gif

No i jeszcze tylne bebny i wnetrznosci. Nowe czesci juz sa wiec takze w weekendzik.

Duzo bravix dostal nowego ale to dlatego, ze postanowilem jeszcze pojezdzic ten rok, moze 2.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.