Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wysmiali mnie

Featured Replies

Napisano

witam.bylem w sklepie i pytalem o ponoc jeden z konkternych modeli magnata pro2160 i koles mnie poprostu wysmial i powiedzial ze to najwiekszy szajs confused.gif ze JBL jest 100razy lepszy wiem mam dylemat albo koles sie kompletnie niezna albo to fakt.prosze o opinie potrzebuje zestaw odseparowany do ok350-400zl.pozdro

Napisano

> witam.bylem w sklepie i pytalem o ponoc jeden z konkternych modeli

> magnata pro2160 i koles mnie poprostu wysmial i powiedzial ze to

> najwiekszy szajs ze JBL jest 100razy lepszy wiem mam dylemat

> albo koles sie kompletnie niezna albo to fakt.prosze o opinie

> potrzebuje zestaw odseparowany do ok350-400zl.pozdro

W którym byłeś sklepie? Jeśli w Rybniku w rejonie Makro to... nie przejmuj się oni smieją się z wszystkiego... czego akurat nie maja na stanie...

Napisano
  • Autor

no wlasnie w rybniku jak sie jedzie na makro po lewej stronie na wzniesieniu

Napisano

cóz, tak to juz jest niekiedy ze gość w sklepie zna sie na jednej marce i na tym bazuje cała jego sprzedaż. Sprzedawca zachował bardzo mało profesjonalnie bo nawet jesli nie "lubi" firmy Magnat i ma o niej niepochlebne zdanie to powinien dyskretnie dać Ci to do zrozumienia podpierając to jakimś racjonalnym argumentem itp. a nie textem ze to najwieksze szajs. Żałosny był po prostu smirk.gif

jesli chcesz to mogę Ci dać nr tel. kolegi który jest b. dobry w te klocki i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić wink.gif

Napisano

> no wlasnie w rybniku jak sie jedzie na makro po lewej stronie na

> wzniesieniu

w tym sklepiku co to tez sprzedaja CB radia... w kazdym razie bylismy tam kiedys z kumplem, obaj laicy, chcielismy sie czegos dowiedziec co wrzucic do C2 zeby jako tako gralo, no i niestety gość zaczął sie zachowywać jak czysty burak.... jaki to on znawca nie jest... jednym slowem zje**bał nas jak małe dzieci... co prawda nie zostawiłem tego bez komentarza, nazwałem go prostakiem i wyszlismy z tego "studia car audio" wiecej moja noga w tym gówni***Nym sklepie nie postawi.

Napisano
  • Autor

> jesli chcesz to mogę Ci dać nr tel. kolegi który jest b. dobry w te

> klocki i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić

a skad ten koles jest i co rozumiesz pod pojeciem jest dobry w te klocki,posiada tez sprzet do sprzedazy?i bedzie cos kasowac za doradztwo?:)pozdro

Napisano
  • Autor

rysio 86 zostawilem ci wiadomosc na priv

Napisano

za tą kasę ten magnat to jest naprawdę fajny sprzęt ok.gif ma sporo basu i bardzo fajną średnicę i górę, nie jest może to sprzęt audiofilski, ale za te pieniądze nie kupisz sprzętu audiofilskiego zlosnik.gif problem w tym że cieszył się taki powodzeniem że nigdzie w kraju go nie ma na stanie zeby.GIF najwcześniej za miesiąc smile.gif

wiem bo mam od klientów spore zainteresowanie tymi głośnikami, a niestety są chwilowo niedostępne frown.gif

jeżeli jesteś zdecydowany na magnata to możesz wziąźć ten model KLIK jest odrobinę tańszy i praktycznie nie ustępuje pro w brzmieniu (ma odrobinę bardziej ubogie pasmo średnie, z racji mniejszego tweetera) zlosnik.gif ale dla niewprawnego ucha różnica jest niesłyszalna ok.gif

a JBLki to dobry sprzęt, ale marka jest droższa, więc żeby kupić porządne głośniczki podobnej klasy trzeba wydać parę zlotych więcej ok.gif

Napisano

trzeba bylo odpowiednio odpowiedziec i wyjsc. Skoro koles ma takie podejscie to szczerze mu wspolczuje no.gif

Napisano

> no wlasnie w rybniku jak sie jedzie na makro po lewej stronie na

> wzniesieniu

podjedz sobie do Pszowa jak sie jedzie z Pszowa na Krzyzkowice kolo kopalni pod gorka po prawej masz sklep z Car Audio.

Napisano

> co prawda nie zostawiłem tego bez komentarza, nazwałem go

> prostakiem i wyszlismy z tego "studia car audio" wiecej moja

> noga w tym gówni***Nym sklepie nie postawi.

szkoda slow na taka pseudo obsluge no.gif podobno dobry sklep z Car Audio jest w Orzeszu.

Napisano
  • Autor

wiem o ktory sklep ci chodzi smile.gifa niewiesz czasem jak tam czenowo on wyglada ?ma w miare normalne ceny czy wygorowane?

Napisano

> wiem o ktory sklep ci chodzi a niewiesz czasem jak tam czenowo on

> wyglada ?ma w miare normalne ceny czy wygorowane?

Myslę ze roznice cenowe sa mniejsze niz koszty dojazdu do Orzesza , ale moge sie mylić .

Moze sie tez okazać że ktoś zlozy Ci calkiem inna propozycje ktora bedzie sie lepszym rozwiązaniem niz nawet okazyjny zakup tych Magnatow

Napisano

> trzeba bylo odpowiednio odpowiedziec i wyjsc. Skoro koles ma takie

> podejscie to szczerze mu wspolczuje

podejscie jak mniemam jak u sklepowej z lat 80-tych grinser006.gif

Napisano

> wiem o ktory sklep ci chodzi a niewiesz czasem jak tam czenowo on

> wyglada ?ma w miare normalne ceny czy wygorowane?

niestety dawno juz tam nie bylem a jak juz to po pierdolki typu kostki do radia, przejsciowki itp. wiec nie pamietam dokladnie. Gdzies mialem do nich telefon, jak znajde to wrzuce numer.

edit: mam, wydaje mi sie, ze to to bo mam tylko pieczatke na kartce:

P.P.H.U 'marek electronic' Pszow, Andersa 6, tel.: 729-17-34, najwyzej przedzwon i spytaj czy to sklep z car audio, chyba mi sie kartki nie pomylily ale panorama firm pokazuje, ze to ten sklep wink.gif

Napisano
  • Autor

dzieki bardzo za nr.pozdro

Napisano

Mniej wiecej zaznaczylem na mapce (jesli dobrze kojaze, o ktory sklep chodzi wink.gif ).

278971331-orzesze.gif

post-54169-14352483120979_thumb.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.