Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HALOGENY PUNTO I

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich , jestem nowym użytkownikiem punto I i chcę wstawić halogeny ale nie wiem czy nie muszę kopić nowej listwy przełącznikowej czy moze wystarczy tylko dokupić sam przełącznik do świateł

Napisano

Witamy nowego 20.GIF

W ASO będa ci chcieli wepchać listwę przełacznikową za ok 200 zł ale elektryk sobie poradzi z samym pzrełącznikiem ok.gif ja dokładałem halogeny (cała instalacja już była oryginalna) i tylko wystarczyło kupić przełacznik i lampki zlosnik.gif

nie kupuj przelacznikow podrob sick.gif ja kupiłem za 40 zł i po miesiącu kaput a oryginalny fiata kupiłem za 15 zł 893goodvibes.gif (jeszcze nei maiłem okazji założyć bo ciągle w biegu jestem ale wydaje się być wykonany lepiej)

Napisano

> Witam wszystkich , jestem nowym użytkownikiem punto

Nowy uzytkowniku - przede wszystkim przywitaj sie, uzupelnij profil i sprawdz na www.fiatpunto.org.pl czy juz ktos wczesniej sie nad tym nie glowil i nie zrobil manuala krok po kroku jak montowac takie halogeny ok.gif.

Napisano

witam

co prawda koledzy ostrzegają przed ASO, ale ja pytając o wtyczki do halo nabyłem u nich całą oryginalną wiązkę za 23 zł ("bo im się po magazynie szwendała"), do listwy dołożyłem sam włącznik, ale bez drutowania się u mnie nie obyło.

Napisano

Witam nowego.

uzupełnij profil kolego bo tak należy a przede wszystkim warto by sie na sam początek ladnie przywitać.

co do samych halogenów to masz Tu a instalacje może jusz masz. Luknij dobrze w nadkola.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.