Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centomaniak pozdrawia! I prosi o wskazówki...

Featured Replies

Napisano

Hej!

Z tej strony sasiad z Centomanii cool.gif Mam zamiar zdradzic szeregi CM i kupić Fiata Bravo. Oto szczegóły:

budżet 8000zł (moge dac w rozliczeniu mojego Cinquecento Sporting smile.gif

wymagaania cool.gif : zderzaki w kolorze, LPG i wyposazenie troszke lepsze niż podstawa (nie chciałbym golutkiej wersji)

A teraz do Was prosba: jaki silnik byście mi doradzali? Nie zalezy mi na sportowych osiagach, chodzi o jak najmniejsza awaryjność

Który rok? Może slyszeliscie ze od jakiegos rocznika wprowadzono jakies ciekawe zmiany?

Z gory dzieki za info!

Pozdrawiam

Napisano

Prroponuje nową brave ma 1 000 000 km gwarancji za cienkiego dają 5 % upustu a 8 000 starczy na piersza wpłatę 270751858-jezyk.gif

to Zart

A tak serio to ja kupiłem igłę za 8 000 brava 98 pierwszy właściciel z f_vat orginalną no i księgowy po 55 hehe polecam szukac na necie i stawiac sobie poprzeczką wysoko. i pamiętaj co nagle to po diable

Napisano

Hie hie, ja też zdradziłem centomanię, ja wybrałem Fiata Bravo 1,9TD, zawsze bardziej wizualnie odpowiadało mi Bravo, a wersja GT, szczególnie yay.gif

Napisano

W marcu br. tak samo jak Ty przesiadałem się z SC na Bravę. Sejko miał 89kkm z 2003, Bravkę upolowałem z 90kkm z 99r. Jedna rada najważniejsza to taka, że nie należy się spieszyć, jak już ktoś wspomniał. Ja swoją szukałem 3 miesiące i stwierdzam, że trudno jest kupić coś rzeczywiście fajnego. Miałem budżet około 12k. Niestety po zakupie każdego samochodu z lat 90 tych będziesz musiał coś pomajstrować, a o względnej bezawaryjności w BBMach to raczej nie ma co rozmawiać, najbardziej wkurzające jest, że psują się same duperele, a to wycieraczka, jedna szybkość padnie, a to znowu co innego. Ogólnie jednak jestem zadowolony z zamiany i jeśli miałbym polecać cokolwiek to 1.6. Ja zakupiłem 1.2 co oznacza droższe graty.

Napisano

pamiętaj ze gaz przy dużym przebiegu sie nie sprawdza gaz jest suchy i wypala silnik skraca jego życie o ponad połowę. A mój znajomy ma bmw 270751858-jezyk.gif 320 i ma gaz na chamowni na gazie pokazało mu 60 km mniej hehe busted.gif

Napisano
  • Autor

OK dzieki serdeczne Wszystkim za cenne info!

Mam nadzieje ze juz niedługo bede pełnoprawnym czlonkiem tego kącika cool.gif bo czuje ze bedzie tu rownie milo jak na Centomanii wink.gif

Macie dobry pomysł z kącikiem. gdzie wpsiuje sie swoje opinie na temat danych modeli. Zabieram sie do czytania

Pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

Stary, tego sie czytac nie da. Zakrec sie troche w temacie i dopiero zabieraj glos. Sorka, ale mnie puscilo smirk.gif

Napisano

Szukaj 1,6. Omijaj 1,4 ok.gif Troche maly buzdzet... Z gazem bedzie ciezko. 95% ofert tyczy sie aut sprowadzonych, ktore o gazie jeszcze nigdy nie slyszaly

Napisano

> pamiętaj ze gaz przy dużym przebiegu sie nie sprawdza gaz jest suchy

> i wypala silnik skraca jego życie o ponad połowę.

a jak długie jest życie silnika?

co to znaczy że gaz jest suchy? niewiem.gif

Napisano

> co to znaczy że gaz jest suchy?

rąk nim nie umyjesz...... rotfl.gif

Napisano

> i wypala silnik skraca jego życie o ponad połowę. A mój znajomy

> ma bmw 320 i ma gaz na chamowni na gazie pokazało mu 60 km

> mniej hehe

Jak czytam te brednie to mi normalnie nerwy puszczaja! Nie chce mi sie juz wypowiadac na ten temat bo pisalem to w innym temacie juz!

Do kolegi zalozyciela watku: wogole nie sugeruj sie takimi wypowiedziami na temat LPG bo to NIE PRAWDA!!!!!

Napisano
  • Autor

> Do kolegi zalozyciela watku: wogole nie sugeruj sie takimi

> wypowiedziami na temat LPG bo to NIE PRAWDA!!!!!

Zdecydowanie macie racje cool.gif Takie teksty o szkodliwosci LPG zawsze mnie dziwily hmm.gif

Sam od dwoch lat jezdze na LPG (co do osiagow to nie zauwazylem jakies ogromnej roznicy, silnik nie wykazuje wiekszego zuzycia niz w inych modelach z takim samym przebiegiem jezdzacych na beznzynie)

A podczas kazdego tankowania widze zawistne spojrzenia, tych którzy za kazdy litr paliwa placa o 2,50zł wiecej wink.gif

Pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

> i wypala silnik skraca jego życie o ponad połowę. A mój znajomy

> ma bmw 320 i ma gaz na chamowni na gazie pokazało mu 60 km

> mniej hehe

yikes.gifyikes.gifyikes.gif

wymiękam... pad.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.