Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

elektryczne szyby i c.zamek z allegro

Featured Replies

Napisano

Witam

pytanko odnośnie zestawów centralnego zamka i mechanizmów do szyb z allegro.

Mam od niedawna (prawie 2 tyg) zlosnik2.gif Asterke F 3-dzwiowa z 93r 1.4, niestety golas. Chce sobie zafundować centralny zamek i elektrycznie opuszczane szyby, z allegro bo chyba najbardziej dostepnę ;D np

http://moto.allegro.pl/item199086046_elektryczne_szyby_uniwersalne_3_przyciski_gratis.html

http://moto.allegro.pl/item199038497_centralny_zamek_na_pilota_dectane_do_opel_astra_f.html

Teraz pytanko czy ktoś miał styczność z takimi zestawami ewe. z ich montażem czy użytkowaniem.

Za opinie dziekuję młody astromaniak ;D

Napisano

wychodzę z założenia "co jest do wszystkiego to jest do niczego" wolałbym astrowskie nawet używki bynajmniej nic nie kombinujesz bo jest robione pod astre. A co do centralnego to z alarmem odrazu smile.gif

Napisano

Witam!

Co do centralnego, to samego sie nie opłaca, lepiej (jak wyżej napisano) założyć razem z alarmem. Ja ma taki zestaw:

http://moto.allegro.pl/item195489733_alarm_centralny_zamek_4drzwi_b_wysoka_jakosc_.html

i chodzi to bezproblemowo i nie tylko u mnie. Ale żeby porządnie to zamontować poświęciłem dwa dni mlotek.gif A toto z Twojego linka to zwykły zamek uniwersalny, a nie dedykowany do Astry. Co do szyb się nie wypowiem, bo nie miałem styczności.

pozdr

Napisano

te uniwersalne szyby to chyba sobie podaruj, bo odkad pamietam to wszyscy je odradzaja.

Napisano

> te uniwersalne szyby to chyba sobie podaruj, bo odkad pamietam to

> wszyscy je odradzaja.

no własnie wszyscy odradzaja a czy ktos to montował wogóle ? tez bym chetnie załozyl uniwersalne, mniej kłopotow z montazem no i cena czyni cuda.

Napisano

> no własnie wszyscy odradzaja a czy ktos to montował wogóle ? tez bym

> chetnie załozyl uniwersalne, mniej kłopotow z montazem no i cena

> czyni cuda.

BYla chyba 1 osoba ktora je zakladala i tez dobrze o nich sie wypowiadala wink.gif

Napisano

Próbowałem zamontować uniwersalne szybki w trzech samochodach i niestety w żadnym nie chciały działać tak jak należy (skończyło się na oryginałach). W dół szyba jechała jeszcze jak cię mogę, ale do góry to już porażka. O domykaniu z pilota można było zapomnieć. W zimie już w ogóle tragedia,przełączniki wytrzymywały około dwóch miesięcy normalnego używania. Co prawda te moje napędy miały trochę inną konstrukcję, ale ja już uniwersalnych nie chcę oglądać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.