Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podświatlenie włączników dmuchawy itd.

Featured Replies

Napisano

witam!!! stałem się niedawno posiadaczem astry 1.6.na dzień dobry mam taki mały problem.chodzi o podświetlenie włączników dmuchawy,obiegu zamkniętego itd.niestety ono nie działa(jak na zdjęciu). [image]http://img515.imageshack.us/my.php?image=63021484js2.jpg[/image]co może być przycznyną?jest do tego jakiś osobny bezpiecznik czy może spalone żarówki ale tak wszystkie naraz.chyba że jest tam tylko jedna.jeśli tak to jak się dostać do tej żarówki?dodam że nadmuch i wszystko działa.nie działa tylko podświatlenie tych włączników.z góry dziękuję.

Napisano

tylko mi nie mów że nie ma o tym nic w wyszukiwarce a już nie wspomną na AK masz tam chyba ze 3 manuale jak się do tego zabrać a podejrzewam że padły żarówki które a naszych astrach lubią się przepalać poprostu przestawać świecić

a tu masz jak to rozebrać śrobka po śróbce kliken

aha! i to Twoje zdjęcie coś nie działa.

Napisano

> co może być przycznyną?

Na 100% spalone żarówki. Jak się do nich dobrać:

http://astra.autokacik.pl/technika/napraw2.html

Wśród manuali znajdź sobie o wymianie żarówek (są dwa). Albo zdecyduj się na wymianę żarówek na LEDy, też są manuale. Żarówki palą się dość często, założysz LEDy, bedziesz m,iał spokój wink.gif

Pozdroofka

Napisano

> Sie kurna spóźniłem....

> Pozdroofka

grinser006.gif no proszę! nie zaglądałem tu od dłuższego czasu z powodu zbliżającej się sesji na uczelni, wchodze tak dzisiaj sobie spontanicznie , odpowiwadam koledze wyżej i nawet nie wiem że wyprzedziełem lelka icon_eek.gifshocked.gifgrinser006.gif

Napisano

> witam!!! stałem się niedawno posiadaczem astry 1.6.na dzień dobry mam

> taki mały problem.chodzi o podświetlenie włączników

> dmuchawy,obiegu zamkniętego itd.niestety ono nie działa(jak na

> zdjęciu).

> [image]http://img515.imageshack.us/my.php?image=63021484js2.jpg[/image]co

> może być przycznyną?jest do tego jakiś osobny bezpiecznik czy

> może spalone żarówki ale tak wszystkie naraz.chyba że jest tam

> tylko jedna.jeśli tak to jak się dostać do tej żarówki?dodam że

> nadmuch i wszystko działa.nie działa tylko podświatlenie tych

> włączników.z góry dziękuję.

A moze chcesz tak jak w załączniku ? - bez rozkrecania całej konsoli....Poszukaj watku ; ''PODSWIETLE ŚR. konsole bez odkrecania zadnej śrubki??? ''

Napisano

załacznik...

post-65620-14352483699539_thumb.jpg

Napisano

> Na 100% spalone żarówki.

Otóż nie. U mnie lewa żarówka (ta, co podświetla pokrętło temperatury) od czasu do czasu zaświeca się. Wnoszę z tego, iż spalona nie jest, tylko jest jakiś "niedostyk". Niestety, podczas próby dobrania się do niej zorientowałem się, że gdzieś zaginęły mi blaszki do wyciągania radyja i akcja zakończyła się obłożeniem klątwą wszystkich ludzi związanych z projektowaniem Astrolota (jak wiadomo wymiana czegokolwiek w tym aucie wymaga rozkręcenia 3/4 samochodu, a na dodatek śruby, wkręty, zatyczki są w miejscach niedostępnych człowiekowi nie posiadającemu co najmniej 5-ciu stawów w palcach). Co więcej - pokuszę się o hipotezę, że im mniejszy element chcesz wymienić, tym więcej samochodu rozmontować musisz i, co za tym idzie czas potrzebny do naprawy dąży do nieskończoności. Wrrrr... Tym razem dałem za wygraną, ale w końcu zwyciężę. To będzie rozkosz. Przyznam sobie order z kartofla oraz tytuł (dożywotni) Master of Opel Kampf.

BTW korzystałem z manuali, niemniej a) albo jestem upośledzony w stopniu przynajmniej lekkim b) projektanci są (byli?) upośledzeni w stopniu ciężkim. c) wszystko jest tak, jak ma być, tylko narzędzi brak. Wszystkie trzy opcje są chyba jednk ze sobą powiązane, a z tego zbitku powstało ASO oraz inni fachowcy. Sorry za długi wywód, ale psiekrwie gryzonie jakieś pożarły mój drugi komplet kabli WN, więc poziom mojej frustracji jest w okolicach szczytu Kilimandżaro.

Pozdrawiam, tych, którym wszystko idzie gładko i bez przeszkód. Pozostałych również.

Napisano

> Otóż nie. U mnie lewa żarówka od czasu do czasu zaświeca się.

Jakoś nie mogę doczytać się w poście kolegi fala77 zdania na temat okresowaego zaświecania się żarówek... wink.gif

Pozdroofka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.