Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G -klocki tarcze?

Featured Replies

Napisano

Witam mam taki problem niewiem jakiej firmy zakupic tarcze i klocki do mojej astry na przód i tył.Jest tego tyle na rynku ze trudno sie zdecydowac, napewno nie zakupie ATE z wiadomych powodów (cena) Moze podpowiecie co zakupic z waszych doswiadczen bo musze wymienic komplet przód i tył no i czeka mnie niezły wydatek.

Napisano

Zaraz posypią się odpowiedzi "wpisz szukaj bo temat wałkowany setki razy!!!" zlosnik.gif

Wersje są różne zależy od tego kto będzie pisał, od tarcze brembo + klocki ferodo (chyba najpopularniejsze tu), przez komplety ATE do np. tarcze mikoda + klocki lucasy.

Przekrój jest dość spory

Napisano

Ja zawsze kupuje ATE, rozumiem ze cena nie jest najnizsza ale na ATE jeszcze nie narzekalem ani razu.

Teraz kupilem z uwagi na to ze nie bylo ATE, tarcze TEXTAR no i mam nadzieje ze to przez koncowke drazka mi drzy kierownica przy hamowaniu a nie przez tarcze....

TEXTAR byl o 30zl tanszy od ATE.

a zgubilem paragon z zakupu tarcz TEXTAR i boje sie ze bedzie kilka stkwek do wyrzucenia..

a moze ktos ma jakas wtyke do ew. reklamacji takich tarcz w razie zgubionego paragonu...??

Napisano

> Teraz kupilem z uwagi na to ze nie bylo ATE, tarcze TEXTAR no i mam

> nadzieje ze to przez koncowke drazka mi drzy kierownica przy

> hamowaniu a nie przez tarcze....

> TEXTAR byl o 30zl tanszy od ATE.

Textary to chyba montują seryjnie hmm.gif

Napisano

> Textary to chyba montują seryjnie

Siakies niemieckie..... po cenie myslalem ze beda dobre... tzn moze sa dobre, jutro wymienie koncowke drazka to bede wiedzial czy to tarcze smile.gif ale takie mam podejzenie smile.gif

kusi mnie teraz zamowic MIKODY ale obawiam sie ze hamowanie ze 160 co mi sie czesto zdaza moze zle sie skonczyc dla tych tarcz...

trza wspierac polski przemysl smile.gif na ile sie da.... (poloneza jednak nie kupie smile.gif )

Napisano

A ja właśnie ATE nie polecam. po 2 miesiącach od założenia zaczęły bić przy hamowaniu. narazie na nich jezdze, zgubiłem paragon i nie mogę ich reklamować. klocki tej samej firmy piszczą przy delikatnym hamowaniu sick.gif

Napisano

> Textary to chyba montują seryjnie

Witam

Na pierwszy montaż w fabryce idą właśnie ATE

Ja wymieniałem same klocki w zeszłym roku i kupiłem Tomex,

troche się sypią na ciemny pył ale nie piszczą.

Pozdrawiam

Napisano

> Witam mam taki problem niewiem jakiej firmy zakupic tarcze i klocki

> do mojej astry na przód i tył.Jest tego tyle na rynku ze trudno

> sie zdecydowac, napewno nie zakupie ATE z wiadomych powodów

> (cena) Moze podpowiecie co zakupic z waszych doswiadczen bo

> musze wymienic komplet przód i tył no i czeka mnie niezły

> wydatek.

Cześć. Ja mam u siebie tarcze Zimmermana (czy jak to tam sie pisze), a klocki z przodu GM/z tylu Lucas. Na przod też chciałem założyć klocki Lucasa ale akurat nie bylo, i zalozylem oryginały wink.gif Zestaw nie był najtańszy, ale jestem w 100% zadowolony. Nic nie bije, nie piszczy, pylenie w normie. Od wymiany nastukałem ponad 15 kkm i zauważyłem zaledwie symbolizne zużycie tarcz (do klocków nie zaglądałem). Ogólnie polecam kącikowego sprzedawce Boulera - ja co prawda u niego nie kupiłem bo wyjeżdzałem w trase i musiałem hamulce zrobić na gwałt, ale proponował dobre ceny ok.gif I wiele osob go chwali.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.