Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gościnnie, z elektrycznym pytaniem

Featured Replies

Napisano

> aaaaa - ja zrozumialem, ze cały centralny kupiłeś za 65 ! :

Nie, centarlny miałem w standarcie dokupiłem tylko zamek. Jest manual na naszej stronie jak montowałem to Johnnemu. Przerób klamke w klapie i bedziesz miał prawie orginał. zeby.GIF

Napisano

> Nie, centarlny miałem w standarcie dokupiłem tylko zamek. Jest manual

> na naszej stronie jak montowałem to Johnnemu. Przerób klamke w

> klapie i bedziesz miał prawie orginał.

heh - wynalazłem już nawet schemat modułu stopniowo rozjaśniającego światło w aucie po zapaleniu zeby.GIF Banał - się zrobi:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Posiadam radio FIRST (3 latnie) i samo radio działa dopiero po przekręceniu kluczyka, ale włożyć/wyciągnąć płytę CD mogę przy wyłączonej stacyjce. Na moment wciągania/wyciągania płyty podswietla się wyświetlacz -z asilanie dochodzi do radia cały czas - z fabrycznej kostki fiata.

Mniemam, że zależy to od typu radia. Sprzedawca radia twierdzi, że wystaczy zmostkować 2 przewody z kostki (nie pamiętam które). Od momentu kiedy żona jeździ samochodem wolę nie dawać jaj możliwości rozładowania akumulatora nocą przez niewyłączone radio i dalej przy tym nie grzebałem.

Stałe zasilanie 12V wziąłem z przewodu od akumulatora dochodzącego do tablicy bezpieczników w kabinie przy kierowcy. Na pewno był łatwiejszy sposób, ale wpiąłem się w sam przewód od akumulatora (gruby czerwony) jeszcze przed tablicą bezpieczników. Obwiązkowo należy zamontować dodatkowy bezpiecznik na dołączonym przewodzie. Niec chciałem ciąć przewodu więc rozebrałem wtyczkę i tam przylutowałem końcówkę nowego kabla.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.