Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z otworzeniem maski :(

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, mianowicie chyba ciegno poszło sie rypac i nie moge otworzyc maski. Miał ktos podobny problem? Co robic? dzieki za pomoc

Napisano

Kiedys w meganie mi poszla ta linka i aby otworzyc mache musialem z latarka od spodu pokombinowac ale spoko bylo. Ostatnio tak tez corse otwieralem. Zamiast linki dalem drut stalowy 1.5mm

Napisano

Sprawdz przy dzwigni otwierania w kabinie czy przypadkiem linka nie wyrwała sie z mocowania w dzwignii!! jeśli tak to albo spróbuj ją zamocowac ponownie albo złap mocno kombinerkami za linke i pociagnij. Maska powinna się otworzyć.

Ja osobiście miałem problem z wyrobionym pancerzem od linki. Nie dawało się otworzyć bo linka zrobiła się za luźna. Musiałem ją troche podciągnąć.

Napisano

> Sprawdz przy dzwigni otwierania w kabinie czy przypadkiem linka nie

> wyrwała sie z mocowania w dzwignii!! jeśli tak to albo spróbuj

> ją zamocowac ponownie albo złap mocno kombinerkami za linke i

> pociagnij. Maska powinna się otworzyć.

> Ja osobiście miałem problem z wyrobionym pancerzem od linki. Nie

> dawało się otworzyć bo linka zrobiła się za luźna. Musiałem ją

> troche podciągnąć.

u mnie bylo to samo. Linka sie rozciagnela i maski nie dalo sie otworzyc. jako ze u mnie grill mozna wyjac bez otwierania maski to go wyjalem, srubokretem podnioslem sprezyne od maski i otworzylem. Czas operacji - 1 minuta wink.gif

Napisano

a jak to wszystko nie pomoże to polecam tel 998... chłopaki zawsze bez problema otwierają każdy element biglaugh.gif

Napisano

> a jak to wszystko nie pomoże to polecam tel 998... chłopaki zawsze

> bez problema otwierają każdy element

ty brutalu smile.gif nasze Asie wymagaja odrobine czulosci devil.gif

Napisano

Ja bym nawet dal wiecej niz odrobine bo naprawde jeszcze zadzwoni pod 998. Jak cos to dzwon potem pod 999 to ja opatrzą.

Napisano

> Jak w temacie, mianowicie chyba ciegno poszło sie rypac i nie moge

> otworzyc maski. Miał ktos podobny problem? Co robic? dzieki za

> pomoc

Miałem. Trochę strachu, ale założyłem cięgno z powrotem na miejsce, otworzyłem resztkami sił i wyregulowałem linkę. Wszystko śmiga jak dawniej. Musisz zobaczyć co dokładnie się urwało/wypadło.

Napisano
  • Autor

Linka przy dzwigni jest ok. Prawdopodobnie przy masce cos sie poluzowało, albo nawet urwało. probowalem podciagnac ja kombinerkami, ale nie poszło. Chyba bede musial jakos z kanało od spodu cos dzialac, a jak nie to nozyce do blachy i bede ciał haeheheheheheheh

Napisano

> Linka przy dzwigni jest ok. Prawdopodobnie przy masce cos sie

> poluzowało, albo nawet urwało. probowalem podciagnac ja

> kombinerkami, ale nie poszło. Chyba bede musial jakos z kanało

> od spodu cos dzialac, a jak nie to nozyce do blachy i bede ciał

> haeheheheheheheh

Jak masz długą rękę (ja mam 185 cm wzrostu więc ręka proporcjonalnie jest długa) to dasz rade bez kanału. Od strony prawego koła pędzisz ręką, wyginasz śmiało ciało i w końcu dotkniesz tego druta otwierającego opuszkami palców. Dlatego potrzebna ci druga osoba która dociśnie maskę żeby łatwiej było ten drut przesunąć. Już nie pamiętam dokładnie gdzie tą ręką trzeba grzebać, ale u mnie się da i dwa razy sie już udało. Aha, zanim zaczniesz tam grzebać, spróbuj wziąc kogoś żeby lekko docisnął maskę (a najlepiej sam ją lakko dociśnij bo jak trafisz na fizola to ci pognie), a niech ktoś drugi próbuję normalnie otwierać za rączkęz kabiny. Jak odciążysz zamek to może się tak udać. A jeśli nie no to działaj jak wyżej opisałem.

• 1 miesiąc później...
Napisano

A mi peka linka przy dzwigni, z 6drucikow polecialo 3. Nie wiem jak dlugo to pociagnie, a mam spory problem bo niemiem jak zdemontowac ta plastykowa dzwignie razem z uchytem. Jest bardzo mocno przymocowana do blachy. Czy ktos to juz sciagal? Jak?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.