Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupno uzywan ego Punto II

Featured Replies

Napisano

Witam ! Prosilbym o rade w kupnie dobrego /maloawaryjnego/ moderlu Punto II w cenie do 12,5 pln Dziekuje z góry za wskazówki fachowe Jestem z sąsiedniego a-ka Lanos Pozdrawiam waytogo.gif

Napisano

> Witam ! Prosilbym o rade w kupnie dobrego /maloawaryjnego/ moderlu

> Punto II w cenie do 12,5 pln Dziekuje z góry za wskazówki

> fachowe Jestem z sąsiedniego a-ka Lanos Pozdrawiam

http://autokacik.pl/search.php?Cat=0Szukaj

powiedziano już na ten temat wszystko ok.gif

Napisano

> Witam !

Witam 20.GIF

> dobrego /maloawaryjnego/ moderlu

> Punto II

Są takie hmm.gifhahaha.gifhahaha.gif Żartuje - tak jak każde inne auta się psują, nie zauważam różnicy poza tym że są tanie części waytogo.gif

>Jestem z sąsiedniego a-ka Lanos Pozdrawiam

Zmieniasz markę? Pozdr. 30.GIF

Napisano

Jak kupisz to nie będziesz pierwszym który przeszedł z lanoska na PII rotfl.gif

Napisano

hm masz trudne zadanie, cięzko o gólnie z Putami dobrymi. Ludziska poznali sie w tym kraju na nich i to jest fakt. Sam od ponad dwu mies szukałem natrafiałem na przeróżne o porażkach nie bede pisął ale np super stan ale każde coś mieły malowany błotnik, maskę, każde coś miały dopiero ten co mam nie miał powódów by doczepić sie....... jedynie udokumentowane 23tys kkm po 3,5 roku no i cena moze wysoka bo zapłaciłem jak za rocznik młodszy ale poki co nie ząłuję, znaleźć dobre auto ciezko, powiem tylko jedno- musisz być przekonany, najpierw zainwestuj w miernik grubości lakieru ja pozyczyłem z swej pracy, i kasa every day przy sobie, dostęp do netu filtrowanie włąsciwe i oddzwanienie i jechanie ogladanie,czesto rozmowy tel są jałowe... obejrząłem w sumie moze 12 sztuk w slaskim, i znalazłem ale kolory frown.gif jedno w Katowicach Ligocie przeb ok. 50 tys km 3 d czerwony 2003 moze jeszcze jest. wiem ze bedzie wkrótce sprzedawany ale cena chyba wyższa bo ok 17-18 tys, ale auto przyzwoite 1.2 Active, ale mi kolor nie lezał zwykły czerwony nie metallic.Ja natrafiłęm na ogłoszenie sasiada który mało jezdzone I rej 2005r, ok 18 tys km miał za 24 tys pLN bez mozliwości negocjacji( a sasiad obok jak wspomniałem rok starsze ale ma wkrótce sprzedawać myśle...

Ogólnie handlarze psują rynek, podkupują dranie....

Musisz szybko reagować, handlarz podjrzeża z gotówka stawia an stól i ludzie na widok kasy głupieją.. są skłonni nawet za 2-3 tys mniej sprzedać widząć tylko kupke gotówki, handlarz przyjezdza i mówi mam tylko na to auto 17 tys rzuca an stól mówi ze tytle daje, i.. i albo teraz albo nie ma gadki o wiecej, wmawia ajkc eizko dziś o auta jaki zalew z zzachiodu, ze drugo raz nie rpzyjedzie etc, chory to kraj....

Napisano

fetyszyzujecie koledzy od jakiegos czasu ten miernik grubosci lakieru... a oryginalny lakier to nie wszystko, niski przebieg tez nie jest najwazniejszy...

pozdro

Napisano

> Witam ! Prosilbym o rade w kupnie dobrego /maloawaryjnego/ moderlu

> Punto II w cenie do 12,5 pln Dziekuje z góry za wskazówki

> fachowe Jestem z sąsiedniego a-ka Lanos Pozdrawiam

Ja mam Punciaka II na sprzedaż zlosnik.gif I to nie bitego.

Napisano

> Ja mam Punciaka II na sprzedaż I to nie bitego.

a ja ASTRE II na SEKWENCJI wersja COMFORT tez nie bita i serwisowana w ASO

Napisano

Witam.

w temacie powiedziane zostało już chyba wszystko, jeżeli szukasz mało awaryjnego( niski przebieg+udokumentowana historia), nie bitego modelu, to ciężko coś sensownego wyrwać. Nie wiem jak z 8v, ale jeżeli szukasz 16v, to w tej cenie porażka, nie mówiąc już o zdarzających się w tej cenie HGT=kach pad.gif.

Pozdro.

Napisano
  • Autor

> hm masz trudne zadanie, cięzko o gólnie z Putami dobrymi. Ludziska

> poznali sie w tym kraju na nich i to jest fakt. Sam od ponad dwu

> mies szukałem natrafiałem na przeróżne o porażkach nie bede

> pisął ale np super stan ale każde coś mieły malowany błotnik,

> maskę, każde coś miały dopiero ten co mam nie miał powódów by

> doczepić sie....... jedynie udokumentowane 23tys kkm po 3,5 roku

> no i cena moze wysoka bo zapłaciłem jak za rocznik młodszy ale

> poki co nie ząłuję, znaleźć dobre auto ciezko, powiem tylko

> jedno- musisz być przekonany, najpierw zainwestuj w miernik

> grubości lakieru ja pozyczyłem z swej pracy, i kasa every day

> przy sobie, dostęp do netu filtrowanie włąsciwe i oddzwanienie i

> jechanie ogladanie,czesto rozmowy tel są jałowe... obejrząłem w

> sumie moze 12 sztuk w slaskim, i znalazłem ale kolory jedno w

> Katowicach Ligocie przeb ok. 50 tys km 3 d czerwony 2003 moze

> jeszcze jest. wiem ze bedzie wkrótce sprzedawany ale cena chyba

> wyższa bo ok 17-18 tys, ale auto przyzwoite 1.2 Active, ale mi

> kolor nie lezał zwykły czerwony nie metallic.Ja natrafiłęm na

> ogłoszenie sasiada który mało jezdzone I rej 2005r, ok 18 tys km

> miał za 24 tys pLN bez mozliwości negocjacji( a sasiad obok jak

> wspomniałem rok starsze ale ma wkrótce sprzedawać myśle...

> Ogólnie handlarze psują rynek, podkupują dranie....

> Musisz szybko reagować, handlarz podjrzeża z gotówka stawia an stól i

> ludzie na widok kasy głupieją.. są skłonni nawet za 2-3 tys

> mniej sprzedać widząć tylko kupke gotówki, handlarz przyjezdza i

> mówi mam tylko na to auto 17 tys rzuca an stól mówi ze tytle

> daje, i.. i albo teraz albo nie ma gadki o wiecej, wmawia ajkc

> eizko dziś o auta jaki zalew z zzachiodu, ze drugo raz nie

> rpzyjedzie etc, chory to kraj....

Witam ! Dzieki za wyczerpujacą odpowiedż Ten miernik grubości to całkiem niezła myśl A ztymi handlarzami to mialem "przyjemnosć " podobnej transakcji z Skodą Favorit wycenioną przezemnie na 2500pln a "załatwił "mnie na 1500 Oni wiedzą jak wyrwać takie auto przy długich oczekiwaniach na nabywce Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Witam

> Są takie Żartuje - tak jak każde inne auta się psują, nie

> zauważam różnicy poza tym że są tanie części

> Zmieniasz markę? Pozdr.

Nie zmieniam Synek szuka.Uparl się na Punto Ale jak tu trafić wreszcie na dobre auto???? od uczciwego czleka ? Ja mam egzemplarz Lanka super 1,5 SOHC 170tys. km /gaz/ jestem zadowolony Nie gustuje w Fiatach Pozdrawiam

Napisano

> Nie zmieniam Synek szuka.Uparl się na Punto Ale jak tu trafić

> wreszcie na dobre auto???? od uczciwego czleka ? Ja mam

> egzemplarz Lanka super 1,5 SOHC 170tys. km /gaz/ jestem

> zadowolony Nie gustuje w Fiatach Pozdrawiam

Hmm ostatnio paru kolegów od nas sprzedawało. Cierpliwości życzę ok.gif Na pewno coś znajdziesz ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam Punciaka II na sprzedaż I to nie bitego.

Przeslij foto i coś bliżej o nim /ile drzwi ben/gaz itp ok ?

Napisano
  • Autor

> Witam.

> w temacie powiedziane zostało już chyba wszystko, jeżeli szukasz mało

> awaryjnego( niski przebieg+udokumentowana historia), nie bitego

> modelu, to ciężko coś sensownego wyrwać. Nie wiem jak z 8v, ale

> jeżeli szukasz 16v, to w tej cenie porażka, nie mówiąc już o

> zdarzających się w tej cenie HGT=kach .

> Pozdro.

Dzieki ! A u Niemca lub Holendra Chyba rzadko tam się spotyka tą marke ? Pozdrawiam

Napisano

Witam!

Bedzie ciezko, ale mysle ze dasz rade.

Tylko sie nie przeraz, ale nie kupisz auta, gdzi nic nie bedziesz musial robic, tak to juz jest, nawet pod samego siebie cos zmienisz.

Ja nie zaluje, troche wladowalem w swojego, ale jestem teraz spokojny i z czystym sumieniem jade w trase:)

(Oprocz tego oleju, co mnie troche martwi:))

Ale mysle ze przy lekkim nakladzie i chceci do pracy znajdziesz autko godne poswiecenia troche czasu i kasy, satysfakcja murowana:)

Pozdrawiam

Napisano

..oni nawet czuja ludzi zdesperowanych tj takich którzy potrzbeuja kase w ciagu 3 tyg stawiają sie jako piewwsi, robiąc sie ekspertami, i dyktują warunki, wyczuja mieczaka desperata to jeszcze za zużyte wycieraczki szyb urwą 5-10% ceny. jeżlei potrzebowąłbys info nt Punt z ślaskiego o kilku moge opowiedzieć co kryję sie w ich przeszłości, o ejdnym niebieski 3D 1,2 8v który ejst an raty, zacheca cie do spłaty lub zadatku a optem dowiesz sie o tym ze brak oryginalnych dok ze podobno skradziono, i kluczyki nowe, a historie serwisów moze ci wydrukować jak pojdizecie do ASO, a że silnik zabłocony obklejony ziemią olejem, a w sodku smoła nie olej wmawia ze wszystko w ASO ganinex K-ce robione i przebieg 43 tys km oryginał.. Tylko dziwnym frafem ma kobieta dwie instrukcje obsługi... ( ) na pytanie skąd 2? A bo ktoś z allegro jej dwie wysłał wiec ma dwie....

jedynie jaki bym polecił jeśli kolor nie jest ważny to dość przyzwoity jest na Ligocie czerwony punto 2003r

Napisano

Koledzy dramatyzują. Ja sprzedałem swoje PII Dynamic z klimą, zrobionym audio (być może są na forum tacy co jeszcze pamiętają relacje z tamtych prac) na aluskach, szerokich gumach + zimówki na feldze, czerwony TizianoRoso, etc. z 2002 roku z przebiegiem 113 kkm za 13 tyś. Serwisowane w ASO, pełna książka, wszystko zrobione, włącznie z wymienionym tłumikiem, miską olejową i zrobionym przy 100 kkm rozrządem. Po prostu do końca dbałem o autko bo sprzedało się dość niespodziewanie - planowałem dopiero po wakacjach za czymś się rozejrzeć. Tak więc dobre autka też się zdarzają tylko trzeba dobrze nadstawić ucha a nawet pognębić tych znajomych których auta Ci sie podobają - czasem nie planują zmiany ale jak zobaczą kaske to a nuż będą chętnie zmienić auto. W sumie u mnie tak to właśnie wyglądało - zadzwonił kolega i mówi "dzisiaj masz kasę na konto tylko do końca tygodnia muszę mieć auto bo się przeprowadzam". No i tak przyśpieszyłem swoją decyzję o zmianie auta.

Kyniu

Napisano

Witam!

> Koledzy dramatyzują. Ja sprzedałem swoje PII Dynamic z klimą,

No ja bym swojego nie pchnal za 13tys..

Nowy lakier, wszystko chodzi jak powinno, zakonserwowany, tez wlozylem troche pracy i kasy w to autko, a handlarzowi mowie "dziekuje".

W czystym sumieniem bym sprzedal koledze, znajomemu, komus z grupy, ale nie marudzie, a tutaj cos nie tak, tutaj jakies takie inne, cos mi tu nie pasuje itp..

Pozdrawiam

Napisano

> No ja bym swojego nie pchnal za 13tys..

Mnie też było trochę szkoda ale primo po pierwsze rzeczoznawca wycenił je na 11 kPLN z hakiem i tyle chciał dać salon w rozliczeniu za GP, primo po drugie w tabelach do ubezpieczenia wartość rynkowa wychodziła właśnie 13 kPLN, primo po trzecie nie mam czasu na uganianie się po komisach czy zabawy w kotka i myszkę z takimi co tylko chodzą i oglądają, no a po czwarte wiem że u kolegi nie będzie miał źle ;-)

> handlarzowi mowie "dziekuje". W czystym sumieniem bym sprzedal koledze, znajomemu, komus z grupy,

> ale nie marudzie, a tutaj cos nie tak, tutaj jakies takie inne, cos mi tu nie pasuje itp..

No i właśnie dlatego poszedł do kolegi a nie w obce ręce, gdzie pewnie handlarz zaraz by rozwalił całe audio i sprzedał na części, aluski tez by pewnie zdjął i pchnął osobno a auto sprzedał na stalowych felgach, etc.

Kyniu

Napisano

Witam!

A ktory rocznik to byl?

Kiedys szukalem takiej wyceny, ale juznie ma na www.

Ciekawe ile bym wzial ze niego:)

Pozdrawiam

Napisano

> A ktory rocznik to byl?

Lipiec 2002.

Kyniu

Napisano

> Dzieki za foto Auto godne uwagi i kupna .Synowi przekaze,do dalszego

> ew. kontaktu Pozdrawiam

Autko już sprzedane.

Napisano
  • Autor

> Autko już sprzedane.

Trudno Szukamy dalej Gratuluje szybkiej transakcji !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.