Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

efekty sobotnich działań

Featured Replies

Napisano

no w sobotę puntek dostał kilka nowych rzeczy. Na pierwszy ogień poszło łożyskowanie wahacza tył lewa strona (prawa już wcześniej wyzioneła ducha). Zapodałem zestaw OPTIMAL za całe 80 zł. Z prawej tez jest to samo, przebieg juz ponad 20 tyś i jest waytogo.gif Potem amorki - polecane KAYABY za całe 280 złociszczy. Wymontowujac stare amorki (dodam że olejowe DELPHI) zauważyłem na tym co zalał się olejem cos ciekawego:

279629221-DSC00073.JPG

i tu jeszcze jedna fotka

279629221-DSC00074.JPG

No i mamy chyba przyczynę zalania się olejem amorka sick.gif

Wymieniłem jeszcze osłonę przegubu prawego bo pękła. A na sam koniec wymiana płynów: olej w skrzyni TUTELA ZC 75 Synth (dzięki chemest) i płynu chłodniczego K2. Odpowietrzenie układu i w drogę. Nie do końca wierzyłem że olej zdziała takie cuda co do lekkości i płynnosci zmiany biegów. Jest o niebo albo i o dwa lepiej. Żadnych oporów i trudnosci z porannym machaniem lewarkiem przy wciskaniu 1 lub 2. Jest waytogo.gif

Teraz jeszcze muszę wymienić świece i kable (bo mam błyskotekę pod maską) i mam nadzieję że na jakiś czas spokój.

post-73283-14352487242815_thumb.jpg

Napisano

mi w seicento po 20kkm seryjne amorki wylaly z powodu wzerow (auto salonowe) sick.gif

Napisano

Piękna robota ok.gif, ja jutro planuje zdemontowac 2 kolumny Macperona i obadać co jest nie tak (stukanie), bo szkoda mi kasy pakowac w tego trupa angryfire.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.